Σημαντική κίνηση με Βαλεριάνο η Καλαμάτα

Newsroom
Ο Γιώργος Βαλεριάνος

bet365

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Καλαμάτα, με την «Μαύρη Θύελλα» να ανακοινώνει την απόκτηση του πρώην αρχηγού του Ιωνικού, Γιώργου Βαλεριάνου.

Μεταγραφή με «άρωμα» Super League για την Καλαμάτα. Συγκεκριμένα η «Μαύρη Θύελλα» απέκτησε τον πρώην αρχηγό του Ιωνικού, Γιώργο Βαλεριάνο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Μεσσήνιων αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Είναι 31 ετών γεννημένος 13/2/92. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού Μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ όπως οι Απόλλων, Πλατανιάς, Ηρακλής, ΟΦΗ και ΑΡΗΣ. Στο εξωτερικό αγωνίστηκε στην Κυπριακή Πάφο το 2020 και από το 2021 μέχρι και φέτος φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα