Χωρίς άδεια από ΕΠΟ οι ΑΕΛ, Ηρακλής, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ και Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΛ και Ηρακλής

bet365

Άσχημα τα νέα από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ για ΑΕΛ, Ηρακλή, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ και Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς δεν πήραν άδεια. Κανονικά δόθηκε σε Κηφισιά και

Έχοντας εξετάσει 15 φακέλους ομάδων της Super League 2, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, άναψε κόκκινο σε έξι ομάδες. Οι ομάδες αυτές είναι οι ΑΕΛ, Ηρακλής, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ και Αναγέννηση Καρδίτσας, οι οποίες έχουν δικαίωμα μέσα στις επόμενες τρεις εργάσιμες να ασκήσουν έφεση.

Στον αντίποδα κανονικά αδειοδοτήθηκαν οι Κηφισιά και Πανσερραϊκός που κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο αντίστοιχα και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Super League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε τους φακέλους 15 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2023-24 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2023-24 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2023-24 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

ΑΕΛ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΟ ΡΟΥΦ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα