Πανσερραϊκός: Ολα δείχνουν Πάμπλο Γκαρσία για τον πάγκο

pablo garcia

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού. Ο Μαλεζάς το φαβορί να πάρει τα «ηνία» του ΠΑΟΚ Β'.

Τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν που θα τους βρει στα «σαλόνια» «τρέχουν« πλέον στον Πανσερραϊκό, όπου η επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία θα τους βρει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο.

Ο επί σειρά ετών κόουτς της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ που με την πρώτη κατέκτησε το Κύπελλο πριν από δύο σεζόν (2020/21), αναμένεται μαζί με τους συνεργάτες του να κάνουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες, όπου και θα αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Εάν τελικά «κλειδώσει» η παραπάνω εξέλιξη, στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμη λύση για τον πάγκο της δεύτερης ομάδας του και ο Στέλιος Μαλεζάς φαντάζει φαβορί ώστε να πάρει «προαγωγή» από την Κ19 και να την αναλάβει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα