Ηρακλής: Κινδυνεύει με υποβιβασμό αν δεν εξοφλήσει τον Μάρα

Newsroom
ηρακλής

bet365

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ηρακλής καθώς αν δεν εξοφλήσει τον Μπόγκνταν Μάρα με το ποσό των 110 χιλιάδων ευρώ, κινδυνευεί με υποβιβασμό.

Την ίδια στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το κλίμα με τον Αλέξη Κούγια και όλα είναι στον... αέρα για τον Ηρακλή, ανακοινώθηκε και η απόφαση από το Αθλητικό Δικαστήριο σχετικά με τον Μπόγκνταν Μάρα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρωστάει στον άλλοτε ποδοσφαιριστής της το ποσό των 110 χιλιάδων ευρώ και εφόσον δεν το εξοφλήσει μέσα στις επόμενες πέντε μέρες, θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για κάθε επίσημο παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως αν του αφαιρεθούν συνολικά εννιά βαθμοί (δηλαδή σε τρία παιχνίδια) τότε θα τοποθετηθεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα αποβληθεί από το τρέχον πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 108/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, του 25% του συνολικού ποσού των 31.079,92 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα