Superleague 2: Πρόστιμο στην Athens Kallithea

Superleague 2: Πρόστιμο στην Athens Kallithea

Newsroom
καλλιθεα

bet365

Ένα... τσουχτερό πρόστιμο καλείται να πληρώσει η Athens Kallithea μετά από απόφαση του Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας ανακοίνωσε την απόφασή της για την Athens Kallithea.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος καλείται να πληρώσει το ποσό των 4.250 ευρώ ως πρόστιμο.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA FC τις ποινές α) χρηματικού προστίμου 1000€ για την παράβαση του άρθρου 15, παρ. 3 Ι περ α του ΠΚ, β) χρηματικού προστίμου 2500€ για την παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 ΙΙ περ α του ΠΚ και γ ) χρηματικού προστίμου 2500€ για το άρθρο 12 παρ. 5 του ΚΑΠ και 15 παρ. 4 περ. α του ΠΚ. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 4.250€».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα