Αλμωπός- ΠΑΟΚ Β' 0-0: To απόλυτο μηδέν και για τους δυο

Φάση από την αναμέτρηση Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΟΚ Β

bet365

Αλμωπός και ΠΑΟΚ Β σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες έμειναν στο 0-0 στον αγώνα για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Κόλλησαν» στο μηδέν Αλμωπός Αριδαίας και ΠΑΟΚ Β στην αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι δυο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, με αρκετές μονομαχίες, αλλά χωρίς καμία ουσιαστικά φάση μπροστά από τις δύο εστίες, πέραν αυτής του Βασίλη Παπαδόπουλου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Μπαλωμένο, με τον τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» να απομακρύνει με τα πόδια το πλασέ του.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό και πίεσαν τους «ασπρόμαυρους», χωρίς να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Σουλιώτης, Μανωλάκης (64’ Μακρυδάκης), Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς, Κέρθι, Έππας, Πέλκας (74’ Ρίβας), Πέττας, Παπαδόπουλος (74’ Τσιπούρας).

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Μελετίδης, Κωττάς, Μορικέλι (85’ Παναγιώτου), Κιτσάκης (79’ Σπυράκος), Ουεντραόγκο, Νινούα, Σελιμάι (46’ Τασιούρας), Χατζηστραβός (85’ Γρόσδης), Δαρέλας, Γκορντεζιάνι (61’ Μπράντονιτς).

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα