Παναθηναϊκός Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι φιλοξενούμενοι

Newsroom
pao_b_karditsa

bet365

Παρά τα δύο τέρματα του Μπιλάλ, ο Παναθηναϊκός Β' δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία με γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Τριφύλλι».

Παναθηναϊκός Β΄ και Αναγέννηση Καρδίτσας αλληλοεξουδετερώθηκαν στο ΟΑΚΑ και έμειναν στο 2-2 για την 26η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Superleague 2. Έτσι, το «Τριφύλλι» παρέμεινε στην 7η θέση, έναν βαθμό πάνω από τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ οι Θεσσαλοί, με την τέταρτη διαδοχική τους ισοπαλία, συνεχίζουν να βρίσκονται 6οι, στο +10 από τους «Πρασίνους».

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αντωνίου υπήρξε ο Μπιλάλ, όμως παρά τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Αιγύπτιος οι γηπεδούχοι έχασαν τη νίκη λίγο πριν το τέλος.

Ο 19χρονος άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, ωστόσο ο Βερνάρδος ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έφερε το ματς στα ίσα για χάρη των φιλοξενούμενων.

Ο Μπιλάλ «χτύπησε» ξανά στο 63', δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό Β', όμως η Αναγέννηση ακόμα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 86ο λεπτό, ο Μπάτροβιτς νίκησε τον Σούρδη και χάρισε στην ομάδα της Καρδίτσας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Σούρδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (62′ Έμπο), Κυριόπουλος, Κρυπαράκος (62′ Φουρτάδο), Προδρομίτης, Λαμψίας, Μπιλάλ, Καραμπάς (62′ Βουτσάς).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Κοζορώνης, Μπάλλας, Μπούζας (76′ Μπάτροβιτς), Βερνάρδος (87′ Κορέλας), Πολίτης (73′ Γιάκος), Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Ελιβέλτο.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα