Ευγενίου για Κούγια, Παπαδόπουλο: «Θα είμαστε ισότιμοι, δεν διαφωνούμε σε κάτι»

Ευγενίου για Κούγια, Παπαδόπουλο: «Θα είμαστε ισότιμοι, δεν διαφωνούμε σε κάτι»

Newsroom
evgeniou

bet365

Ο Στράτος Ευγενίου μίλησε για την εμπλοκή του Αλέξη Κούγια στον Ηρακλή, αλλά και τους ρόλους που θα έχουν οι δυο τους όπως και ο Τομ Παπαδόπουλος.

Για την εμπλοκή του Αλέξη Κούγια και την παράλληλη συνύπαρξη των δυο τους όπως και του Τομ Παπαδόπουλου στον Ηρακλή, μίλησε ο Στράτος Ευγενίου στη σημερινή (19/4) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον δεύτερο. «Πολεμήσαμε πολύ αυτά τα δύο τα χρόνια, ήταν δύσκολα πολύ, αισθανθήκαμε μόνοι μας αλλά δεν το βάλαμε κάτω ήρθε λοιπόν η ώρα αυτή η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα. Αυτό το επόμενο βήμα πρόκειται να γίνει με τη συμμετοχή του Αλέξη Κούγια και του τον Παπαδόπουλο», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Θα είμαστε ισότιμοι, από 33% ο καθένας. Εγώ για ευνόητους λόγους θα κρατήσω το 34% γιατί δεν θέλω να γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς να υπάρχει η δική μου συγκατάθεση. Υπάρχει μία προσέγγιση που τις επόμενες δύο μέρες θα αποτυπωθεί σε συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο διαφωνούμε οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Eχουμε συνεννοηθεί με τον κύριο Κούγια για το πως θα λειτουργήσει ομάδα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και για τους «ρόλους» που θα έχουν οι τρεις άνδρες στο club. «Θα αναλάβουν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και εγώ θα έχω το οικονομικό. Εγώ θα προσπαθήσω να επιβλέπω έτσι ώστε να μην πέσουμε σε παλιά προβλήματα τα οποία είχαμε. Πολλοί αντιδρούν σε οτιδήποτε ακούνε για τον Ηρακλή. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία θέση, σε μία φάση που δεν υπάρχει πίσω. Δεν υπήρχε καμιά καλύτερη λύση, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή λύση του Κούγια και του Παπαδόπουλου. Θεωρώ λοιπόν ότι τα δείγματα θα είναι του τύπου που αρμόζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα