«Ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας συνελήφθη με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία»

«Ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας συνελήφθη με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία»

Newsroom
...

bet365

Η «Aspen Daily News» και το «Athletic» μετέδωσαν πως ο Αντριου Μπάρογουεϊ βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν ενδοοικογενειακή βία.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο Αντριου Μπάρογουεϊ, ιδιοκτήτης της Athens Kallithea όπως και άλλων αθλητικών σωματείων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η «Aspen Daily News» και αναπαρήγαγαν αρκετά άλλα media όπως το «Athletic», ο επιχειρηματίας που εδρεύει πέρα από τον Ατλαντικό συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (6/4) για χρήση βίας κατά τη συζύγου του και ναι μεν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, όμως στο άμεσο μέλλον θα εκδικαστεί η υπόθεσή του ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Οπως δημοσιεύτηκε εκείνο το βράδυ βρίσκονταν με τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο «Limelight Hotel» στο Ασπεν και η αστυνομία της περιοχής δέχθηκε κλήση ότι ακούγονταν «φωνές» από το δωμάτιό τους. Ετσι τα όργανα της τάξης μετέβησαν εκεί, όπου τους άνοιξαν την πόρτα εκείνος και η γυναίκα του. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ στην ένορκη κατάθεση που πάρθηκε η σύζυγός του «εμφανίστηκε να κλαίει, είχε μελανιές στον αστράγαλο και τα γόνατα και αίμα στα χέρια της».

Οι αστυνομικοί ανέκριναν τόσο τον Μπάρογουεϊ όσο και τη γυναίκα του αλλά και την νταντά, ενώ όπως υποστηρίζεται η δεύτερη είπε στις αρχές ότι ο άνδρας της «προσπάθησε να την πνίξει με το ένα χέρι και την έριξε στο πάτωμα στο μπάνιο και μία δεύτερη φορά στην κουζίνα, ύστερα από έναν τσακωμό τους».

Η πλευρά του πρώτου ανέφερε πως εκείνος και η γυναίκα του περνούν ένα «δύσκολο» διαζύγιο με αντεγκλήσεις που αφορούν οικογενειακές αλλά και οι οικονομικές διαφορές.

Η νταντά από την πλευρά της, πάντα σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, κατέθεσε πως άκουσε «πριν το δείπνο να σπάνε γυαλιά», ότι «υπήρχαν τσακωμοί» και παράλληλα μετέφερε στους αστυνομικούς πως η γυναίκα του Μπάρογουεϊ της είπε ότι «ο Αντριου με χτύπησε».

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ο πρόεδρος της Athens Kallithea συνελήφθη για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας κατά της συζύγου του, η οποία τον κατήγγειλλε πως την «εξανάγκασε σε αναγκαστική σεξουαλική επαφή», ενώ γίνεται αναφορά για σφίξιμο από το λαιμό της (στραγγαλισμό). Το ζευγάρι, σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση οδηγήθηκε πρόσφατα στο χωρισμό, καθώς υπήρξε ακραία κτητικότητα με αποτέλεσμα να κορυφωθούν τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας. Αυτά αναφέρονται στην ένορκη κατάθεση της συζύγου.

Το «Athletic» ανέφερε πως επικοινώνησε με την πλευρά του Μπάρογουεϊ, αλλά εκείνη δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα