Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ Β' 1-2: Με διπλό «χτύπημα» μέσα σε τρια λεπτά την... έβγαλε νοκ άουτ

Ο Μάριος Τσαούσης και οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση με την ΑΣΑ

bet365

Η Αναγέννηση υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας για τη 19 αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες (1-2) και ουσιαστικά έβγαλαν νοκ άουτ την ΑΣΑ από το παιχνίδι της ανόδου.

Μετά τη νίκη του στον α’ γύρο με 2-0, χάρη στα γκολ του Στέφανου Τζίμα, ο ΠΑΟΚ Β υποχρέωσε σε δεύτερη ήττα την Αναγέννηση Καρδίτσας, αυτή τη φορά χάρη στα γκολ του Κυριάκου Γιαξή και του Μάριου Τσαούση μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (80'-83'). Μείωσαν στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι με τον Γκόλια.

Τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης πέρασαν δίχως τη μεγάλη φάση μπροστά και στις δύο εστίες. Σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, η Αναγέννηση είχε μια ελαφρά υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική για την «ασπρόμαυρη» άμυνα. Κι όταν στο 37ο λεπτό τα κατάφερε με τον Γιάκο είδε τον Τσαούση να διώχνει την μπάλα προτού αυτή περάσει την γραμμή.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ελιβέλτο εντός της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή Καδδά να δείχνει «παίζεται».

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια «κολλημένες» στο μηδέν, δίχως κάτι να αλλάξει με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δύσκολα κάτι θα μπορούσε να αλλάξει στη ροή του αγώνα, ήρθε ο Κυριάκος Γιαξής τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, με προσωπική ενέργεια κι ωραίο σουτ κάνει το 0-1 στο 80'.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσουν κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρους και να φτάσουν σ’ ένα δεύτερο γκολ τρία λεπτά αργότερα. Μετά από την ενέργεια και το γύρισμα του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, ο Μάριος Τσαούσης με κοντινή προβολή έγραψε το 0-2 (83’).

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Αναγέννηση βρήκε το γκολ με τον Γκόλια μειώνοντας σε 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαϊας)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Μπάλλας, Λαγός, Πολίτης (68’ Μπάτροβιτς), Ελιβέλτο, Γιάκος (68΄ Βερνάδος), Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης, Κώττας, Παναγιώτου, Γρόσδης (64’ Νινούα), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Σπυράκος (1' Αχμέντ), Χατζηστραβός (76’ Γιαξής), Πανίδης (46’ Μπράντονιτς).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα