Σήμερα η συνάντηση Μπένετ και Μπαλτάκου με το Big-4: Γέφυρα συνεννόησης ή χάσμα αμέτρητο;

Σήμερα η συνάντηση Μπένετ και Μπαλτάκου με το Big-4: Γέφυρα συνεννόησης ή χάσμα αμέτρητο;

bet365

Σπανίζουν συναντήσεις σαν τη σημερινή στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου αναμένεται να συζητήσουν ο Στιβ Μπένετ και ο Τάκης Μπαλτάκος με τους ιδιοκτήτες του Big-4 για τη διαιτησία ενόψει της συνέχειας των play offs και ίσως όχι μόνο γι' αυτό το θέμα.

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου με τους εκπροσώπους των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Βόλου, την οποία είχε συγκαλέσει πριν από μία εβδομάδα ο Αγγλος υπεύθυνος για τη διαιτησία. Παρών θα είναι και ο Αρης αν και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα απουσίαζει στο εξωτερικό. Η ομάδα αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον αντιπρόεδρό της, Παναγιώτη Μπιλίρη.

Η ανακοίνωση για την κλήση των εκπροσώπων των ομάδων είχε γίνει την προηγούμενη Δευτέρα (20/3), μία μέρα μετά από τα ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0, Αρης – ΠΑΟΚ 1-2 και Βόλος – Ολυμπιακός 0-3, στην πρώτη αγωνιστική των play offs. Την ίδια μέρα, λίγες ώρες μετά την πρωινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ είχε λάβει χώρα η συνάντηση του Μπαλτάκου με τον πρόεδρο της Superleague Βαγγέλη Μαρινάκη και όλα όσα ακολούθησαν επί δύο μέρες ήταν μια επιπρόσθετη σελίδα στον πολυσέλιδο τόμο που θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί «Ολες οι κόντρες και διαμάχες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, 2022-2023 edition».

O,τι κι αν γίνει σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ, η συζήτηση των «τεσσάρων» έχει τη δική της βαρύτητα. Θεωρητικά, κοινός τόπος για όλους είναι η απαίτηση από την ΚΕΔ για ορισμό Elite διαιτητών σε όλα τα ματς των «4» στα play offs και ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και του Βόλου. Τι θα γίνει στην πράξη, ουδείς το γνωρίζει, διότι στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν και οι «4» είχαν κόντρες μεταξύ τους κατά διαστήματα, και μάλιστα εντονότατες.

Μπορεί να βρεθεί γέφυρα συνεννόησης και φόρμουλα ομαλής διεξαγωγής των play offs στο πιο ανταγωνιστικό μέχρι σήμερα πρωτάθλημα από καταβολής Α' Εθνικής κατηγορίας, ή μπορεί να τιναχθούν όλα στον αέρα; Η αλήθεια είναι πως έχουν πολλά να χωρίσουν, ότι έχουν λίγα που τους ενώνουν, όμως για να φτάσει αυτό το πρωτάθλημα σε τέλος δίχως εντάσεις, μια μίνιμουμ βάση συμφωνίας έστω γι' αυτά τα εννιά ματς που απομένουν μπορεί να βρεθεί. Κάθε πρόβλεψη απαγορεύεται, όπως και κάθε... βεβαιότητα για την τήρηση όσων θα συμφωνηθούν προφορικά.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα