Νταβέλης: «Οικτρή ήττα, κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν με 'λευκή επιταγή' δεν στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων»

Νταβέλης: «Οικτρή ήττα, κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν με 'λευκή επιταγή' δεν στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων»

Newsroom
ntavelis

bet365

Ο Αχιλλέας Νταβέλης, ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, προανήγγειλε περαιτέρω εξελίξεις στους «βυσσινί» και έδειξε προβληματισμένος από τα στελέχη της ομάδας του.

«Βαρύ» είναι το κλίμα στην ΑΕΛ μετά την πρόσφατη ήττα των «βυσσινί» από την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που οδήγησε σε αλλαγές στους «βυσσινί». Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν συνεχίζει στο club, ενώ ο ισχυρός του άνδρας Αχιλλέας Νταβέλης έδειξε, μέσω των όσων είπε στον σταθμό Pressing, ιδιαίτερα προβληματισμένος για όλους στην ομάδα, κάτι που ενδέχεται να επιφέρει εκ νέου ανακατατάξεις σε στελεχιακό επίπεδο (σ.σ. Γιάννης Ταουσιάνης/Τάσος Βενέτης). «Ηταν οικτρή και αδικαιολόγητη ήττα. Στην έκτακτη σύσκεψη που κάλεσα αμέσως μετά το ματς, δεν πήρα ούτε μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα γιατί συνέβη αυτό. Από τη στιγμή που εκτός από την ομάδα προσβλήθηκε και η νοημοσύνη μας, οι εξελίξεις δεν είναι απλά αναμενόμενες αλλά δεδομένες», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά η επιθυμία δημιουργίας μιας ομάδας που θα λειτουργεί σε διεθνή πρότυπα στην χειρότερη επαγγελματική κατηγορία της Ευρώπης και με όραμα που ξεπερνούσε τα δεδομένα που παραλάβαμε, δεν είναι λάθος. Λάθος προκύπτει όταν αποδεικνύεται ότι κάποιοι άνθρωποι που δούλεψαν με 'λευκή επιταγή' δεν στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων ή δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Οι άνθρωποι αυτοί ήρθαν με συγκεκριμένες περγαμηνές, αλλά πέρα απ’ το αρνητικό αποτέλεσμα του Σαββάτου, το τραγικό της υπόθεσης είναι και ότι χάθηκε η 2η θέση, σε μια στιγμή που μπορεί να διακοπεί το πρωτάθλημα χωρίς κανείς να γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και τι μπορεί να διεκδικηθεί ακόμα και στα χαρτιά», σχολίασε, με αφορμή ότι είπε στη συνέχεια πως ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από τον Πανσερραϊκό που χαρακτήρισε «ομάδα σκάνδαλο».

Ακόμη ανέφερε ότι «γι’ αυτό και είναι αφέλεια, αντιεπαγγελματισμός και επιπολαιότητα η απώλεια της 2ης θέσης αυτή τη στιγμή. Δεν τους το συγχωρώ, όταν πληρώνω ένα επιτελείο με 22.000 ευρώ το μήνα». Για τον ίδιο υπογράμμισε πως «μπήκα σ’ ένα χώρο όπου πιέζεσαι να κλείσεις το μάτι σε κάποια πλευρά, με την ουδετερότητα να μοιάζει τελικά πολύ πιο επικίνδυνη. Προσωπικά ξέρετε πως δέχθηκα ασύλληπτη επίθεση αλητείας και λάσπης από οργανωμένα παράκεντρα, τοπικά και των Αθηνών, αλλά όταν αναλαμβάνεις μια ευθύνη το κάνεις για να τη φέρεις σε πέρας. Αναζητώ λοιπόν την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ΑΕΛ, ίσως με κάποια συμμαχία, πάντα με βαθύ λαρισινό αποτύπωμα, χωρίς ωστόσο να περιμένω τίποτα από τους 'επιφανείς' Λαρισαίους. Με τις ανάλογες επιλογές μπορούμε να τρέξουμε αυτό τον μαραθώνιο. Δεν ήμουν ποτέ λαγός…Στο τέλος της ημέρας, δεν θα απολογηθεί εκείνος που είχε το φιλότιμο να βάλει τόσα χρήματα στην ομάδα της πόλης του. Αν δούμε το δάσος και παραμείνουμε ενωμένοι θα έρθει η στιγμή να πιούμε και το ποτήρι της νίκης».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα