Οφρυδόπουλος: «Νίκησε δίκαια η Επισκοπή, κάναμε λάθος επιλογές»

Newsroom
Οφρυδόπουλος: «Νίκησε δίκαια η Επισκοπή, κάναμε λάθος επιλογές»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Β', Σωκράτης Οφρυδόπουλος αναγνώρισε πως η Επισκοπή επικράτησε δίκαια καθώς η ομάδα του δεν είχε σωστές επιλογές μέσα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά την ήττα της ΑΕΚ Β' με 1-0 από την Επισκοπή:

«Όσον αφορά το χρονικό διάστημα της αποχής, αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Όλοι μας είχαμε έναν μήνα αποχής και οφείλαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να είμαστε προετοιμασμένοι.

Υπήρχαν δύο διαφορετικά ημίχρονα στο παιχνίδι, διότι παίζαμε σε ένα γήπεδο, όπου υπάρχει ο άνεμος και ο αέρας που δημιουργούν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες νικώντας τον αέρα ήταν πολύ καλύτερες. Στο α’ ημίχρονο παίξαμε την μπάλα κάτω και δεν κινδυνεύσαμε ποτέ. Ήμασταν και επικίνδυνοι και τις ευκαιρίες μας κάναμε.

Στο β’ η Επισκοπή ήταν καλύτερη, προηγήθηκε, εμείς νομίσαμε ότι ο άνεμος θα κερδίσει το παιχνίδι. Ή ο άνεμος θα σκοράρει ή ο άνεμος θα παίξει ποδόσφαιρο. Δεν ήταν έτσι. Δεν είχαμε ηρεμία ενώ δεχθήκαμε το γκολ νωρίς. Κάναμε λάθος επιλογές. Είχαμε ένα δεύτερο ημίχρονο που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο και δίκαια χάσαμε».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει αναποτελεσματικότητα στην ομάδα απάντησε: «Ποδόσφαιρο είναι. Είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις και καλές. Κάναμε πιο οργανωμένες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Η Επισκοπή ήταν πιο επικίνδυνη στο δεύτερο ημίχρονο»

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα