Νίκη Βόλου: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

Νίκη Βόλου: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

Newsroom
Νίκη Βόλου: Στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία

bet365

Η Νίκη Βόλου στέλνει ένα φορτηγό γεμάτο είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των φονικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των φίλων της Νίκης Βόλου αλλά και της τοπικής κοινωνίας της πόλης της Μαγνησίας, στο κάλεσμα του ιστορικού συλλόγου, με σκοπό να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Η ενημέρωση της ομάδας για τα πράγματα που έφυγαν για Αθήνα και από εκεί θα πάνε στις πληγείσες περιοχές:

«Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σάς κάλεσε να συνεισφέρετε ό,τι μπορείτε ώστε να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια να απαλείνουμε όσο είναι αυτό δυνατόν τον πόνο των πληγέντων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία.

Πέντε παλέτες από είδη πρώτης ανάγκης, τέσσερις παλέτες με εμφιαλωμένο νερό Ζαγόρι και τρεις τόνοι αλεύρι από τους Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής βρίσκονται ήδη καθ' οδόν για την Αθήνα.

Εκεί σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», όλα τα πράγματα θα μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές! Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό να επιτευχθεί χωρίς τη συνεισφορά της Delopoulos Trans και φυσικά της δικής σας «αγκαλιάς»!

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα