Καλλιθέα: Απέκτησε δανεικό τον Ελίας Περέιρα

Newsroom
Καλλιθέα: Απέκτησε δανεικό τον Ελίας Περέιρα

bet365

Η Καλλιθέα έκανε δικό της με την μορφή δανεισμού τον Ελίας Περέιρα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην χώρα μας με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Ο 23χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ, που φόρεσε την φανέλα της ομάδας του Αγρινίου την διετία 2020-2022, αποχώρησε το καλοκαίρι από την Ελλάδα για την Γοδόι Κρουζ ως ελεύθερος, όμως τελικά επέστρεψε τώρα ως δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν στην Καλλιθέα.

Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις οκτώ φορές με τη φανέλα της Γοδόι και να δώσει και μία ασίτσ. Με τον Παναιτωλικό κατέγραψε 34 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου αριστερού μπακ Elías Pereyra, 23, με δανεισμό από τον σύλλογο της Primera División Godoy Cruz μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/23.

Γεννημένος στο Buenos Aires, αξίζει να σημειωθεί πως ο Pereyra ξεπέρασε τη λευχαιμία σε εφηβική ηλικία, προτού υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τον σύλλογο της παιδικής του ηλικίας San Lorenzo, όπου σημείωσε την πρώτη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα της Primera División εναντίον της Lanús τον Αύγουστο 2018.

Ο Pereyra σημείωσε 12 συνολικά συμμετοχές σε όλα τα τουρνουά για τον ιστορικό σύλλογο της Αργεντινής κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018/19, ενώ κέρδισε οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής Κ-20 μεταξύ του Ιουλίου 2018 και του Φεβρουαρίου 2019.

Μετά από ένα σύντομο δανεισμό στην FC Porto B την επόμενη σεζόν, ο Pereyra έφυγε από τη San Lorenzo για να υπογράψει με τον Παναιτωλικό της ελληνικής Super League τον Αύγουστο 2020. Μέσα σε δύο σεζόν, ο Pereyra σημείωσε 34 συνολικά συμμετοχές μεταξύ αγώνων λίγκας και κυπέλλου για τον σύλλογο με έδρα το Αγρίνιο.

Τον Ιούλιο 2022, ο Pereyra επέστρεψε στην αργεντίνικη Primera División με την Godoy Cruz, σημειώνοντας οκτώ συνολικά εμφανίσεις με μία ασίστ μεταξύ λίγκας και κυπέλλου μέχρι το τέλος της σεζόν τον Οκτώβριο 2022.

Καλωσήρθες, Elías».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα