Παναθηναϊκός Β' -Bέροια: 1-2

Παναθηναϊκός Β' -Bέροια: 1-2

Newsroom
Παναθηναϊκός Β' -Bέροια: 1-2

bet365

Η Βέροια νίκησε την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη με 2-1, αξιοποιώντας την εξαιρετική της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Σημαντική νίκη για την Βέροια εκτός έδρας στη Ριζούπολη επί του Παναθηναϊκού B' με 2-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2. Oι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το ''τρίποντο''.

To Τριφύλλι ήταν εκείνο που μπήκε πιο δυνατά και στο 16' άνοιξε το σκορ. Μετά το σουτ του Σαρδέλη μέσα από την περιοχή, ο Μαραγκός μπήκε στη πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για το 2-0 αλλά δεν κατάφεραν να καρποφορήσουν την υπεροχή τους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη υπόθεση. Η Βέροια στο 53' ισοφάρισε με τον Μπελεβώνη έπειτα από σέντρα του Ορφανίδη ενώ στο 66' ο Μασούρας έκανε το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή που έκρινε και τον αγώνα.

Παναθηναϊκός Β: Xριστογεώργος, Ανδρικόπουλος (74’ Βολάκης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Τερεζίου (74’ Καραμπάς), Καρβούνης, Σερπέζης, Σαρδέλης, Φουρτάδο (63’ Μαρτίνης), Ταβάρες (52’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (63’ Αλμπάνης).

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης (61’ Μασούρας), Φασίδης (81’ Ιωάννου), Μπουόλι (88’ Ισαακίδης), Ντουμάνης, Περδίκης (62’ Μούχαλης), Στίκας, Μπελεβώνης (88’ Κατσούκης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα