Ολυμπιακός Β': Πήρε την πρώτη του νίκη στη Super League 2

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Πήρε την πρώτη του νίκη στη Super League 2

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε για πρώτη φορά στην φετινή κατηγορία της Super League 2. Το έκανε με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ με σκορ 2-0.

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε χάρις στο γκολ του Κωστή στις καθυστερήσεις του α' μέρους και του πέναλτι του Μπα στο 64'. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός Β' παίρνει νικηφόρο αποτέλεσμα στη φετινή κατηγορία της Super League 2.

Οι «Ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν του ΠΑΟ Ρουφ στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου. Στο 11′ ο Μαρίνος έκανε την μπαλιά στον Βοΐλη μέσα στην περιοχή ο οποίος μπήκε από τα δεξιά αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Επίσης άουτ πήγε και το πλασέ του Μπα δύο λεπτά μετά, στο 13′, μετά από σέντρα ξανά του Μαρίνου.

Ο Ολυμπιακός απείλησε ξανά στο 15′ με το πλασέ του Βοΐλη χωρίς όμως να έχει τον επιθυμητό στόχο. Η ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟ Ρουφ στο πρώτο μέρος ήταν στο 18′ με σουτ του Καλλέργη έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 32′ ο Ολυμπιακός Β' είχε μία φάση διαρκείας, όταν ο Μαρίνος «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωστή έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή με τον Κουνάδη όμως να διώχνει και στην επαναφορά οι Κουτσίδης και Μπα προσπάθησαν να σκοράρουν με την μπάλα όμως να κοντράρει σε αντίπαλους αμυντικούς. Αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45+2′, όποτε και ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στο ματς. Σέντρα του Μαρίνου από τον χώρο του κέντρου, κεφαλιά - πάσα από τον Βοΐλη και ο επερχόμενος Κωστή με πλασέ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β' συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 63′ έγινε το λάθος από τους φιλοξενούμενους. Ο Μπα πίεσε τον αμυντικό του ΠΑΟ Ρουφ, Πανουργιά, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει τον παίκτη των «Ερυθρόλευκων» έκανε παράβαση (χέρι) και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπα και στο 65′ διαμορφώθηκε το 2-0. Στο 72′ ο Ολυμπιακός είχε φάση με τον Κωστή αλλά και στο 87′ με τον Νταμπό.

Ο Ολυμπιακός U23 κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης και την επόμενη Δευτέρα, θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Σκόρερ: 45+2′ Κωστή σουτ, 64′ πεν. Μπα

Ολυμπιακός Β' (Οκκάς): Παπαδούδης, Μπα, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Νταμπό, Μαυρουδής, Μαρίνος (46′ Ιμπαγάσα), Βοΐλης (67′ Βλαχομήτρος), Κατσουλίδης, Κωστή και Χρυσόπουλος.

ΠΑΟ Ρουφ (Βελέντζας): Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος (60′ Κονέ), Κατσούλης, Σμίλτος (79′ Φιλιμέγκας), Καλλέργης, Βενάρδος, Κυριαζής (69′ Νιτσάκης), Τσιάβος (60′ Ζαφειράκης) και Πανουργιάς.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα