Βοσνιάδης: «Να υπογράψουμε και να τελειώνουμε»

Βοσνιάδης: «Να υπογράψουμε και να τελειώνουμε»

Newsroom
Βοσνιάδης: «Να υπογράψουμε και να τελειώνουμε»

bet365

Στο τέλος φαίνεται πως φτάνει η συνεργασία της Νίκης Βόλου με τον Αλέκο Βοσνιάδη μετά τις δηλώσεις που έκανε.

Η Νίκη Βόλου ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας στόχο την άνοδο. Ύστερα από 5 αγωνιστικές, η ομάδα της Μαγνησίας μετράει μόλις 4 βαθμούς, ενώ έχει χάσει στα ματς από τους βασικούς ανταγωνιστές του, όπως είναι οι Ηρακλής, ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Πλέον, η απομάκρυνση του Αλέκου Βοσνιάδη από τον πάγκο είναι θέμα χρόνου, με τον ίδιο να λέει ότι οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη λόγω μη συμφωνίας για τα χρήματα που πρέπει να λάβει.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9,86»: «Κανείς δεν θέλει να μείνει σε μια ομάδα που όλοι μαλώνουν γύρω του. Η Νίκη είναι η ομάδα της καρδιάς μου, θα μείνω ένας φίλος, για όσους με θέλουν φίλο. Περιμένω από την Κυριακή να βάλω μια υπογραφή. Είμαστε μια εβδομάδα σε συζητήσεις. Θέλω να φύγω από την ομάδα, να κάνω τα διαδικαστικά και να φύγω. Να υπογράψουμε ένα χαρτί και να τελειώνουμε.

Να λυθεί η συνεργασία, να σηκωθούμε να φύγουμε. Να φύγει ο Βοσνιάδης όπως έφυγε το 2013 και 2014 χωρίς ευχαριστώ και γεια δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Ήταν το τελευταίο που ήθελα να ζήσω στη Νίκη Βόλου. Το έζησα κι αυτό και είναι μεγάλη αχαριστία»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα