Καλαμάτα: Παρελθόν ο Μπέριος, τα νεότερα για τον τραυματισμό του Πασά

Καλαμάτα: Παρελθόν ο Μπέριος, τα νεότερα για τον τραυματισμό του Πασά

Newsroom
Καλαμάτα: Παρελθόν ο Μπέριος, τα νεότερα για τον τραυματισμό του Πασά

bet365

Ανακοίνωση έβγαλε η Καλαματά για τη λύση του συμβολαίου του Θοδωρή Μπέριου, τον τραυματισμό του Γιάννη Πασά αλλά και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τις εξελίξεις που «τρέχουν» έκανε γνωστές με ανακοίνωση η Καλαμάτα, που αφορούν τον Μπέριο, τον Πασά και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, για τον πρώτο έγινε γνωστή η λύση του συμβολαίου του καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αναστόπουλου ενώ για τον δεύτερο θα γίνει επανεκτίμηση του διαστήματος που θα μείνει εκτός μετά τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη.

Τέλος, άλλαξε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Superleague 2.

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι το προσεχές διάστημα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματία Γιάννη Πασά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας για να δούμε τον ακριβή χρόνο επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Μπέριος έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει. Η ΠΑΕ Καλαμάτα του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα έστειλε αίτημα στη Σούπερ Λιγκ 2 για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με την ΠΑΕ Απόλλωνα. Το αίτημα έγινε δεκτό και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19.30 μμ».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα