Διαγόρας – ΠΑΟΚ Β 2-3: Με Μπράντονιτς και Τζίμα ο «Δικέφαλος» πέρασε και από τη Ρόδο!

Διαγόρας – ΠΑΟΚ Β 2-3: Με Μπράντονιτς και Τζίμα ο «Δικέφαλος» πέρασε και από τη Ρόδο!

bet365

Με δύο γκολ του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και ένα του νεαρού Στέφανου Τζίμα, ο ΠΑΟΚ Β πέρασε νικηφόρα και από τη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα (2-3) παραμένοντας αήττητος και στην κορυφή της Superleague 2.

Το αήττητο του ΠΑΟΚ Β δοκιμάστηκε, είναι η αλήθεια, στη Ρόδο, ωστόσο οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία είχαν απαντήσεις στο προσωρινό προβάδισμα του Διαγόρα (2-1) που μέσα σ’ ένα τέταρτο έφερε, προς στιγμή, τούμπα το ματς.

Πρωτοπόρος και αήττητος ο «Δικέφαλος» μετά από πέντε αγωνιστικές, αλλά ως γνωστόν οι αναπτυξιακές ομάδες δεν προβιβάζονται στη μεγάλη κατηγορία, οπότε κερδισμένη της 5ης αγωνιστικής ήταν η ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε περίπου 100 φίλους του έφυγε νικητής από τη Ρόδο, χάρη στον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς (τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα) και τον Στέφανο Τζίμα, τον νεαρό επιθετικό που δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 17 του χρόνια και έχει πετύχει τρία γκολ σε δύο παιγνίδια με την δεύτερη ομάδα μπαίνοντας ως αλλαγή στο γήπεδο!

Ο Βόσνιος ακραίος επιθετικός ήταν εκείνος που έβαλε νωρίς σχετικά (17’) τον «Δικέφαλο» μπροστά στο σκορ (0-1) με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Χατζηστραβός σε ανατροπή από τον Μανιάτη) κι αυτός που τελικά υπέγραψε την ολική επαναφορά πετυχαίνοντας στο 84ο λεπτό με κοντινό πλασέ, μετά από φάση διαρκείας, το 2-3 για τον ΠΑΟΚ Β.

Ο Διαγόρας του Πάρι Ανδράλα είχε ένα εντυπωσιακό δεκαπεντάλετο στο ξεκίνημα του β’ μέρους όταν και πέτυχε δύο γκολ παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Αρχικά στο 47ο λεπτό ο Τάτσης με πλασέ νίκησε τον Μοναστηρλή για το 1-1 και στο 61ο λεπτό μετά από ασίστ του Αντεσίνα, ο Παραστατίδης έκανε το 2-1.

Στο 69’ το παιδί-θαύμα του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Τζίμας, πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Σπυράκου στο δοκάρι και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 84ο λεπτό ο Μπράντονιτς με το δεύτερο προσωπικό γκολ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)

Γ.Σ. Διαγόρας (Πάρις Ανδράλας): Γαλάνης, Μαγκάκης, Τάτσης, Μανιώτης, Καραμάνης, Μπούμπας (85′ Οικονομάκος), Παραστατίδης, Τσιαντούλας, Λάιουελ, Πετράκης, Γκάτα (61′ Βουργουντζής).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Γιαξής, Μορικέλι, Παναγιώτου (70’ Παναγιώτου), Τασιούρας, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (64’ Νινούα), Μπράντονιτς (90’ Δαρέλας), Σμυρλής (46’ Σπυράκος), Πανίδης (64’ Τζίμας), Χατζηστραβός

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα