Αφιερωμένη στον Στέλιο Σεραφείδη η νίκη της ΑΕΚ Β' επί του ΠΑΟ Ρουφ

Αφιερωμένη στον Στέλιο Σεραφείδη η νίκη της ΑΕΚ Β' επί του ΠΑΟ Ρουφ

Newsroom
Αφιερωμένη στον Στέλιο Σεραφείδη η νίκη της ΑΕΚ Β' επί του ΠΑΟ Ρουφ

bet365

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε του ΠΑΟ Ρουφ με 3-1 πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στην φετινή Super League 2, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να την αφιερώνει στον Στέλιο Σεραφείδη, του οποίου το όνομα φέρει και το γήπεδο που αγωνίζεται η Β ομάδα της Ένωσης.

Σεφτέ για την ΑΕΚ Β' στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, με την Ένωση να επικρατεί με 3-1 του ΠΑΟ Ρουφ. Μια νίκη την οποία η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αφιέρωσε στον Στέλιο Σεραφείδη αναφέροντας τα εξής: «Αν ήταν εδώ, θα γιόρταζε. Και θα γιόρταζε μαζί του και όλη η ΑΕΚ. Η σημερινή νίκη της ΑΕΚ Β στο γήπεδο που φέρει το όνομα του Στέλιου Σεραφείδη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. '

Ο Α Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς και ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Β Ηλίας Ατματσίδης φωτογραφίζονται συμβολικά μπροστά στην εικόνα του αγαπημένου και αξέχαστου Στέλιου, μαζί με την κόρη του Σοφία, εκπροσωπώντας όλη την ενωσίτικη οικογένεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα