Πανσερραϊκός - Ηρακλής: Καθάρισε ο Γιουμπιτάνα για τον «Γηραιό» (vids)

Newsroom
Πανσερραϊκός - Ηρακλής: Καθάρισε ο Γιουμπιτάνα για τον «Γηραιό» (vids)

bet365

Ο Γιουμπιτάνα πέτυχε ντοπιέτα και ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού μέσα στις Σέρρες κατακτώντας την πρώτη του νίκη για την φετινή σεζόν της Super League 2.

Ο «Γηραιός» έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα τον Γιουμπιτάνα που ήταν σε μεγάλα... κέφια και με τα δύο του γκολ οδήγησε την ομάδα στη νίκη με 2-0, την πρώτη της την φετινή σεζόν.

Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 25ο λεπτό μετά από ωραίο 1-2 του Άλεξιτς με τον Γιουμπιτάνα και σωστό τελείωμα του τελευταίου, που έδωσε έτσι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Τέσσερα λεπτά ο «Γηραιός» έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά το τεχνικό σουτ του Τομάς απόκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους με το παιχνίδι να έχει αρκετές στιγμές έντασης από κει κι έπειτα και να μην έχει καλό ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και πάλι με τον Γιουμπιτάνα, οκτώ λεπτά μόλις μετά την έναρξή του. Ο 23χρονος Βέλγος μετά από ωραία συνεργασία βγήκε απέναντι στον Γιαννίκογλου και με διπλή προσπάθεια σκόραρε ξανά.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και ξαναμπει γρήγορα στο ματς, όμως το γκολ που σημείωσε ο Κατσαντώνης στο 54ο λεπτό ακυρώθηκε ελέω οφσάιντ.

Τα «λιοντάρια» δεν πτοήθηκαν και πίεσαν προσπαθώντας να φτάνουν στην ισοφάριση, όμως ο «Γηραιός» μπόρεσε σχετικά άνετα να διατηρήσει τόσο το προβάδισμά του όσο και το... ανέπαφο της εστίας του μέχρι το φινάλε φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στην φετινή σεζόν.

Ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (πρ. Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46' Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51' Ανάκογλου), Σιοφανός (46' Σαΐντ), Θυμιάνης (67' Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60' Λιούμης).

Ηρακλής (πρ. Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1' Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80' Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80' Μανουσάκης), Τομάς (71' Δόρης), Γιουμπιτάνα (90+1' Κουντουριώτης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα