Πανσερραϊκός - Ηρακλής: Καθάρισε ο Γιουμπιτάνα για τον «Γηραιό» (vids)

Newsroom
Πανσερραϊκός - Ηρακλής: Καθάρισε ο Γιουμπιτάνα για τον «Γηραιό» (vids)

bet365

Ο Γιουμπιτάνα πέτυχε ντοπιέτα και ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού μέσα στις Σέρρες κατακτώντας την πρώτη του νίκη για την φετινή σεζόν της Super League 2.

Ο «Γηραιός» έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό ο οποίος δεν μπορούσε να σταματήσει με τίποτα τον Γιουμπιτάνα που ήταν σε μεγάλα... κέφια και με τα δύο του γκολ οδήγησε την ομάδα στη νίκη με 2-0, την πρώτη της την φετινή σεζόν.

Ο Ηρακλής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μόλις στο 25ο λεπτό μετά από ωραίο 1-2 του Άλεξιτς με τον Γιουμπιτάνα και σωστό τελείωμα του τελευταίου, που έδωσε έτσι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Τέσσερα λεπτά ο «Γηραιός» έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά το τεχνικό σουτ του Τομάς απόκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους με το παιχνίδι να έχει αρκετές στιγμές έντασης από κει κι έπειτα και να μην έχει καλό ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και πάλι με τον Γιουμπιτάνα, οκτώ λεπτά μόλις μετά την έναρξή του. Ο 23χρονος Βέλγος μετά από ωραία συνεργασία βγήκε απέναντι στον Γιαννίκογλου και με διπλή προσπάθεια σκόραρε ξανά.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και ξαναμπει γρήγορα στο ματς, όμως το γκολ που σημείωσε ο Κατσαντώνης στο 54ο λεπτό ακυρώθηκε ελέω οφσάιντ.

Τα «λιοντάρια» δεν πτοήθηκαν και πίεσαν προσπαθώντας να φτάνουν στην ισοφάριση, όμως ο «Γηραιός» μπόρεσε σχετικά άνετα να διατηρήσει τόσο το προβάδισμά του όσο και το... ανέπαφο της εστίας του μέχρι το φινάλε φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στην φετινή σεζόν.

Ενδεκάδες:

Πανσερραϊκός (πρ. Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιάννης (46' Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51' Ανάκογλου), Σιοφανός (46' Σαΐντ), Θυμιάνης (67' Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60' Λιούμης).

Ηρακλής (πρ. Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α.Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1' Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80' Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80' Μανουσάκης), Τομάς (71' Δόρης), Γιουμπιτάνα (90+1' Κουντουριώτης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα