Κηφισιά-Αιγάλεω 2-0: Με «οδηγό» τον Τετέι (vid)

Newsroom
Κηφισιά-Αιγάλεω 2-0: Με «οδηγό» τον Τετέι (vid)

bet365

To 2/2 έκανε η Κηφισιά μετά την επικράτηση κόντρα στο Αιγάλεω (2-0) για την 2η αγωνιστική της Superleague 2.

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε σε ισάριθμες αγωνιστικές καθώς η Κηφισιά επικράτησε του Αιγαλέω στην Καισαριανή (2-0), για την 2η αγωνιστική της Superleague 2. Η ομάδα των Β. Προαστίων μπήκε καλύτερα στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει το Αιγάλεω και να ανοίξει γρήγορα το σκορ. Εν τέλει το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες τελικές προσπάθειες, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά, έχοντας ελάχιστες σημαντικές στιγμές.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Κηφισιά επανέλαβε την δυναμικότητα με την οποία μπήκε και στο πρώτο μέρος, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα του Ποζατζίδη, ο Τετέι έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και νίκησε τον Σικαλιά για το 1-0 στο 54'. Φυσικά οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί καθώς πίεσαν και για δεύτερο γκολ, έχοντας μία σημαντική ευκαιρία στο 61'.

Ο Ταλάλ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, ο Ποζατζίδης έκανε το σουτ εξ επαφής αλλά ο Σικαλιάς απέκρουσε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν τον δρόμο προς την ισοφάριση αλλά η Κηφισιά ήταν εκείνη που σκόραρε. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουϊρουκίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Σικαλιά, έδωσε στον Καλλέργη και εκείνος σε κενή έστια ολοκλήρωσε τη νίκη με 2-0 και η ελληνική ομάδα έκανε το 2/2 στη φετινή Superleague 2.

Σκόρερ: 54' Τετέι, 90+3' Καλλέργης

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Πέιος, Παπασάββας, Ποζατζίδης (68′ Να’α), Παναγιώτου, Ταλάλ, Γκίνη (54′ Κουϊρουκίδης), Τετέι (83′ Καλλέργης).

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (75′ Πατρινός), Πεχλιβανόπουλος, Φουρλάνος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης, Δημούτσος (61′ Βλαχομήτρος), Κολλάς, Τσιλιγκίρης, Μπαστιάνος.

Αποτέλεσματα της 2η αγωνιστικής:

Σάββατο 12/11

Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα 0-2
ΑΕΚ Β' – Ηλιούπολη 0-0

Κυριακή 13/11

ΟΦ Ιεράπετρας - ΠΑΟ Ρουφ 4-0
Ηρόδοτος - Απόλλων Σμύρνης 0-1
Παναχαϊκή - Επισκοπή 2-1
Κηφισιά - Αιγάλεω 2-0

Δευτέρα 14/11

Προοδευτική - Καλλιθέα (15:15)

Ρεπό: Χανιά

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 6
---------------------------
2. ΟΦ Ιεράπετρας 6
3. Παναχαϊκή 6
4. Απόλλων Σμύρνης 6
5. Κηφισιά 6
6. Επισκοπή 1
7. ΑΕΚ Β' 1
8. Ηλιούπολη 1
9. Ολυμπιακός Β' 1
10. Καλλιθέα 0
11. Προοδευτική 0
-------------------------
12. ΠΑΟ Ρουφ 0
13. Χανιά 0
14. Αιγάλεω 0
15. Ηρόδοτος 0

* Με ένα ματς οι ΠΑΟ Ρουφ και Χανιά και με μηδέν οι Καλλιθέα και Προοδευτική

Επόμενη αγωνιστική (3η)

Καλλιθέα - ΟΦ Ιεράπετρας
ΠΑΟ Ρουφ - Κηφισιά
Αιγάλεω - ΑΕΚ Β'
Ηλιούπολη - Ηρόδοτος
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός Β'
Καλαμάτα - Παναχαϊκή
Επισκοπή - Χανιά

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα