Ηρακλής για το ματς με Αλμωπό: «Ως διά μαγείας το γκολ μετατράπηκε σε άουτ» (vid)

Newsroom
Ηρακλής για το ματς με Αλμωπό: «Ως διά μαγείας το γκολ μετατράπηκε σε άουτ» (vid)

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ποστάρισμά της στο Facebook διαμαρτύρεται εντόνως για μη κατακύρωση τέρματός της στο παιχνίδι με τον Αλμωπό.

Ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Αλμωπό Αριδαίας, ωστόσο είχε παράπονα από τη διαιτησία και αρκετά σοβαρά. Ειδικότερα η ανακοίνωση του συλλόγου με ποστάρισμά του στο Facebook:

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες μια απόφασης που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο, το γκολ που κατακυρώθηκε για την ομάδα μας στη συνέχεια ακυρώθηκε μετά από αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι γίνονταν έλεγχος απο το VAR που φυσικά δεν υπήρχε. Ο Ηρακλής πετυχαίνει γκολ, με τον πρώτο βοηθό να κατευθύνεται στη σέντρα.

Στη συνέχεια ο διαιτητής πηγαίνει στον βοηθό και όπως φαίνεται και από το βίντεο δείχνουν «σέντρα» κατακυρώνοντας το γκολ και αμφότεροι οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων μπλοκάρουν τον βοηθό και διαμαρτύρονται για την κατακύρωση του τέρματος με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν. Ξαφνικά ο διαιτητής επιστρέφει στον βοηθό και ταυτόχρονα υπάρχει και η παρουσία του τέταρτου διαιτητή.

Ως δια μαγείας το γκολ μετατρέπεται σε άουτ και ουδεις κατάλαβε τον λόγο. Ως ΠΑΕ έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και κατανοουμε το ανθρωπινό λάθος. Απόφασεις όμως που έρχονται κατόπιν «δεύτερης σκέψης» και αυτούς που δεν είναι αρμόδιοι να κρίνουν την φάση, μας προκαλεί ερωτηματικά. Δεν καυτηριάζουμε μια διαιτησία για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μένουμε στην ουσία και βάσει του βίντεο μεταφερουμε όσα διαδραματίστηκαν στους αρμόδιους φορείς.Ουδείς μπορεί να παίζει με τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας και την ιστορία της ομάδας.
#IraklisFC #sl2

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα