Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: Τριάρα η ΑΕΛ με τον Ηρακλή Λάρισας και διπλό ο Διαγόρας

Newsroom
Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: Τριάρα η ΑΕΛ με τον Ηρακλή Λάρισας και διπλό ο Διαγόρας

bet365

Η ΑΕΛ έκανε επίδειξη δύναμης με τον Ηρακλή Λάρισας με ένα σκορ 3-0 ενώ ο Διαγόρας πήρε διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου στον Βόρειο Όμιλο.

Η ΑΕΛ έδειξε τη δυναμική της απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας με το εντός έδρας 3-0 στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 ενώ ο Διαγόρας πήρε διπλό με 0-1 στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου. Νίκη για τον Μακεδονικό και ισοπαλία για τον Ηρακλή.

ΑΕΛ1
ΑΕΛ - Ηρακλής Λάρισας 3-0

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της Λάρισας η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να επικρατούν με 3-0 του Ηρακλή και να ξεκινούν με νίκη την φετινή Super League 2. Η ομάδα του Γκουτσίδη όπως φαίνεται και στο σκορ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα δεν χρειάστηκε ούτε 25 λεπτά για να τελειώσει το ματς.
Αρχικά προηγήθηκε με τον Όγκμποε στο 15', με τον ίδιο παίκτη να κάνει τέσσερα λεπτά πιο μετά το 2-0. Στο 23' ο Παπαγεωργίου με νέο σουτ έκανε το 3-0 και εκεί ουσιαστικά τελείωσαν όλα με τους γηπεδούχους να κατεβάζουν ρυθμούς και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να τους απειλήσουν.

Σκόρερ: 15′ ,19′ Όγκμποε σουτ, 23′ Κ. Παπαγεωργίου σουτ

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Όγκμποε, Πεντρόζο και Νικολιάς.

Ηρακλής Λάρισας (Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης, Γκαλίτσιος, Καψάλης (40′ λ.τ. Καμπέρης), Γκουγκούδης, Μπάμης, Τασιουλής, Αλτάνης, Συρεγγέλας, Τσιμίκας και Λεσάι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ2

Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 2-0

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε στην Super League 2 ο Μακεδονικός. Η ομάδα του Αμανατίδη έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου για την 1η αγωνιστική. Και τα δύο γκολ μπήκαν στα τέλη των δύο ημιχρόνων και με τον ίδιο τρόπο, με εκτέλεση πέναλτι. Αρχικά στο 45' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσουκάνη και στο 80' ο ίδιος παίκτης ευστόχησε και πάλι από την άσπρη βούλα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Σκόρερ: 45′ πεν, 80′ πεν. Τσουκάνης

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς (74′ Ζαννάκης), Σιμόνι, Γαρύφαλος, Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος (74′ Λεωνιδόπουλος), Τσουκάνης, Λισγάρας, Παναγιωτούδης και Σάντσεζ (58′ Σαραντίδης).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (58′ Σιαφά), Γαβριηλίδης, Μιράντα, Μορέιρα (69′ Μέτσε) και Ροχάνο (58′ Μιλούνοβιτς).

ΗΡΑΚΛΗΣ2
Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήραν στην φετινή του πρεμιέρα στην Super League 2 οι Ηρακλής και Αλμωπός Αριδαίας με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει και τους δύο στεναχωρημένους. Τους γηπεδούχους γιατί δεν ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα, παίζοντας εντός έδρας και τους φιλοξενούμενους γιατί είχαν το τρίποντο μέχρι και το 86' όταν δέχθηκαν την ισοφάριση.

Ο Αλμωπός ήταν η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Πέττας στο 26'. Γκολ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο «γηραιός» βγήκε μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση καταφέρνοντας να την πετύχει στο 86' με τον Τότσκα με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ: 86′ Τότσκα σουτ – 26′ Πέττας σουτ

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Δόρης (58′ Κουντουριώτης), Πατράλης, Τότσκα, Άλεξιτς, Τόμας, Μανουσάκης.
Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κολλαράς, Έππας, Κέρθι, Γιουκούδης, Παπαδόπουλος, Πέττας.

Απόλλων Πόντου-Διαγόρας 0-1

Σημαντικό διπλό για τον Διαγόρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Την επιθετική λύση έδωσε ο Μουμπάρακ με σουτ στο 73ο λεπτό και έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα το οποίο και ήθελαν.

Σκόρερ: 73' Μουμπάρακ

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλούμαντσοκο, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (80′ Λαμπίρης), Σαμπανίδης (68′ Αραβίδης), Αμπουντού, Αμπάνκουα (40′ Κωστίκα), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Άντο και Μπελεβώνης (80′ Ελλέ).

Διαγόρας (Ανδράλας): Αθανασόπουλος, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου (78′ Μπούμπας), Καραμάνης, Βουργουντζής (71′ Παραστατίδης), Μπλάνκο, Λαχιουέλ και Μπουμπάρακ (88′ Οικονομάκος).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ

1. ΑΕΛ 3
2. Μακεδονικός 3
3. Διαγόρας Ρόδου 3
4. Αλμωπός Αριδαίας 1
5. Βέροια 1
6. Ηρακλής 1
7. Θεσπρωτός 1
8. ΠΑΟΚ Β' 1
9. Πανσερραϊκός 1
10. Αναγέννηση Καρδίτσας 0
11. Απόλλων Λάρισας 0
12. Παναθηναϊκός Β' 0
13. Απόλλωνας Πόντου 0
14. Νίκη Βόλου 0
15. Ηρακλής Λάρισας 0

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή

Βέροια - ΠΑΟΚ Β' 1-1

Σάββατο

Πανσερραϊκός - Θεσπρωτός 1-1

Κυριακή

Απόλλων Πόντου - Διαγόρας 0-1
ΑΕΛ - Ηρακλής Λάρισας 3-0
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου 2-0
Ηρακλής - Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Δευτέρα

15:15: Παναθηναϊκός Β' - Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα