Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό… (vids)

Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό… (vids)

bet365

Χωρίς νικητή τελείωσε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Superleague 2 ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ Β. Οι «ασπρόμαυροι» προηγήθηκαν με τον Χατζηστραβό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 94ο λεπτό με πέναλτι του Μπουολί.

Ο ΠΑΟΚ Β κρατούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2, αλλά η Βέροια βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο δραματικό φινάλε από την «άσπρη βούλα».

Το πρώτο 45λεπτο πέρασε με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο ματς, απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με το πλασέ του Μπουκουβάλα, που έδιωξε με τα πόδια ο Μπαλωμένος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Φασίδη μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Σ’ αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ Β’ είχε κάποιες καλές στιγμές από τις ατομικές προσπάθειες του Μπράντονιτς, του Χατζηστραβού και του Ρικάρντο.


Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν το γκολ στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, που ξεκίνησε από τα πόδια του Γιαξή, ο Μπράντονιτς άλλαξε την μπάλα δύο φορές με τον Χατζηστραβό και ο τελευταίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1 (54’).

Η Βέροια, που πέτυχε ένα γκολ με τον Μπουολί αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια πολύ οριακή φάση, πίεσε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Β έφεραν τους γηπεδούχους κοντά στην περιοχή του Μπαλωμένου, αλλά οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες σταματούσαν πάνω στον Ιταλό στόπερ, Ραούλ Μορικέλι, που ήταν από τους κορυφαίους του «Δικεφάλου».

Όμως, οι γηπεδούχοι επέμεναν. Αρχικά απείλησαν με κεφαλιά του Φασίδη στο 90ο λεπτό, που έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπαλωμένου, ενώ στο 93ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φασίδη από τον Τασιούρα.

Μια «τραβηγμένη» απόφαση του διαιτητή Πουλικίδη (ΕΠΣ Δράμας), που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Β’. Από την «άσπρη βούλα» ο Μπουολί «έγραψε» το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μούχαλης, Μαραγκός (81’ Ιωάννου), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (58' Μπελεβώνης), Μπούζας (81’ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (73’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κωττάς (65’ Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (73’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (65’ Γκορντεζιάνι).

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα