Παναθηναϊκός Β' - Ηλιούπολη 2-1: Αλμπάνης και Ηλιάδης καθάρισαν για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός Β' - Ηλιούπολη 2-1: Αλμπάνης και Ηλιάδης καθάρισαν για τους «πράσινους»

Newsroom
Παναθηναϊκός Β' - Ηλιούπολη 2-1: Αλμπάνης και Ηλιάδης καθάρισαν για τους «πράσινους»

bet365

Ο Παναθηναϊκός Β' συνέχισε τις νίκες στα φιλικά του μετά την επικράτηση και κόντρα στην Ηλιούπολη με 2-1.

Η δεύτερη ομάδα των «πρασίνων» κέρδισε χθες (16/10) σε φιλικό παιχνίδι την Ηλιούπολη με 2-1 στο «Γ.Καλαφάτης» συνεχίζοντας με νίκες στα φιλικά προετοιμασίας της. Ο Παναθηναϊκός Β' είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτος μέρος και κατόρθωσε να πετύχει δύο τέρματα.

Στο 21ο λεπτό ο Ταβάρες έβγαλέ ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Αλμπάνη, ο οποίος εκτέλεσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κι έκανε το 1-0. Στο 40' ήρθε το δεύτερο γκολ του «τριφυλλιού», όταν ο Τουρκοχωρίτης πάσαρε στον χώρο στον Αλμπάνη, εκείνος γύρισε την μπάλα στο ύψους του πέναλτι και ο επερχόμενος Ηλιάδης τελείωσε τη δουλειά κάνοντας το 2-0 με ωραίο πλασέ.

Η Ηλιούπολη κατόρθωσε απλώς να μειώσει σε 2-1 στο 53ο λεπτό με υπέροχο πλασέ του Φελίπε που έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Χριστογεώργου κι ύστερα στα δίχτυα της εστίας του. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μία καλή στιγμή για να μειώσουν σε 2-1 στο 81', όταν ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο Έλληνας κίπερ του Παναθηναϊκού απέκρουσε εντυπωσιακά.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (88’ Κωστόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης (78’ Δημητριάδης), Σερπέζης (65’ Καραμπάς), Ηλιάδης (46’ Βουτσάς), Κρυπαράκος (65’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος (78’ Καρβούνης), Ταβάρες (78’ Ματσαδές), Αλμπάνης (65’ Τερεζίου).

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Μουριέλ, Κρητικός, Δίας, Βασιλείου, Δημητριάδης, Φελίπε, Τριανταφυλάκος, Μπαστακός. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπουσάι, Βάρκας, Κρείσι και Πατσατζόγλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα