Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωσε τον Σίτο Ριέρα

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωσε τον Σίτο Ριέρα

Newsroom
Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωσε τον Σίτο Ριέρα

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής, αφού έκανε δικό της τον Σίτο Ριέρα.

Ο 35χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος αγωνιζόταν την τελευταία διετία στην ΑΕΛ Λεμεσού από την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι. Έχει αγωνιστεί φυσικά ξανά στην χώρα μας, αφού έχει φορέσει την φανέλα του Πανθρακικού (2008-2009) και του Πανιωνίου (Ιουλ. 2009-Γεν. 2012). Την περασμένη σεζόν ο Σίτο Ριέρα πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις δίνοντας μία ασίστ σε περισσότερα από 1.700 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυιτκά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Sito Riera. O Sito γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1987 στην περιοχή Manacor της Ισπανίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων της Barcelona, ενώ στη συνέχεια προωθήθηκε στις Under 16, 18 και 19 των Μπλαουγκράνα. Το 2005 αγωνίστηκε με την Barcelona C’, ενώ την επόμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Barcelona B’. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη δεύτερη ομάδα της Espanyol, για να έρθει στη χώρα μας το 2008 ως δανεικός στον Πανθρακικό, όπου και παρέμεινε για μία χρονιά. Στη συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα της Βαρκελώνης. Την αγωνιστική περίοδο 2009-10 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ουκρανική Chornomorets. Το 2014 μετακόμισε στο Καζακστάν, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Kairat Almaty, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Πολωνική Slask Worclaw. Την περίοδο 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της Κυπριακής Ένωσης Παραλιμνίου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού.

Sito καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα