Ηρακλής: Απέκτησε τον Σιούτα

Ηρακλής: Απέκτησε τον Σιούτα

Newsroom
Ηρακλής: Απέκτησε τον Σιούτα

bet365

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Σιούτα από τον Θερμαϊκό συνεχίζοντας την ενίσχυσή του ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή δείχνουν την πίστη τους πως η μη χορήγηση πιστοποιητικού για την συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 έγινε για διαδικαστικούς λόγους, αφού μετά την απόφαση αυτή της ΕΕΑ, γνωστοποίησε ακόμη μία μεταγραφή.

Ο «γηραιός» έκανε δικό του τον Χρήστο Σιούτα. Ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας του στον Θερμαϊκό, όπου είχε πάει από την Κ19 του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστο Σιούτα για τα επόμενα τρία χρόνια..Γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου 2002 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό Θέρμης.

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στο IRAKLIS-FC.COM για την μεταγραφή του στον Ηρακλή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα όνειρο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο. Γνωρίζω ότι ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα.Απο την μεριά μου θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν για να φορέσω αυτή την φανέλα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα