Ηρακλής: Οι τρεις «σωματοφύλακες» στη θέση του τερματοφύλακα

Ηρακλής: Οι τρεις «σωματοφύλακες» στη θέση του τερματοφύλακα

Newsroom
Ηρακλής: Οι τρεις «σωματοφύλακες» στη θέση του τερματοφύλακα

bet365

Στους τρεις τερματοφύλακες που θα έχει τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα τους Βελλίδη, Παλαβράκη και Μακρή, αναφέρθηκε ο Ηρακλής.

Ο «γηραιός» ετοιμάζεται εν' όψει της νέας χρονιάς στη Super League 2, έχοντας φυσικά ως στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Για να τα καταφέρει θα στηριχθεί πολύ και στους τερματοφύλακες, με τους «κυανόλευκους» να παρουσιάζουν τους Βελλίδη, Παλαβράκη και Μακρή.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά του Ηρακλή έχει ως εξής: «Η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί την βάση της ομάδας. Ο Ηρακλής στην νέα σεζόν έχει ενισχυθεί σημαντικά και διαθέτει μια τριάδα πορτιέρο, που θα υπερασπίσουν την εστία του. Ο Μάρκος Βελλίδης, ο Στέφανος Παλαβράκης και ο Δημοσθένης Μακρής αποτελούν εγγύηση στον «άσσο» και θα είναι οι «τρεις σωματοφύλακες» της ομάδας.

Η εμπειρία του Μάρκου Βελλίδη αποτελεί ένα όπλο για τους κυανόλευκους, με τον Έλληνα πορτιέρο να έχει δείξει τις ικανότητες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ενας τερματοφύλακας που εμπνεει εμπιστοσύνη και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ηρακλή.

Ο Στέφανος Παλαβράκης έδειξε στην περσινή σεζόν ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τερματοφύλακες της κατηγορίας και αναμένεται και φέτος να δείξει τις ικανότητες του.

Ο «Βενιαμίν» των τερματοφυλάκων είναι ο Δημοσθένης Μακρής. Εχοντας ήδη κάποιες εμπειρίες θα προσπαθήσει να ανδρωθεί στον Ηρακλη και να συνεισφέρει και αυτός από την μεριά του.

Ο Ηλίας Βούρας είναι ο άνθρωπος που καθημερινά προσπαθεί να τους βελτιώσει ώστε να ειναι έτοιμοι για κάθε κατάσταση που θα συναντήσουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα