Παπαδημητρίου: «Δεν θα δεχθούμε πάνω από 30 ομάδες»

Παπαδημητρίου: «Δεν θα δεχθούμε πάνω από 30 ομάδες»

Newsroom
Παπαδημητρίου: «Δεν θα δεχθούμε πάνω από 30 ομάδες»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Ανεγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου στην πιθανότητα αύξησης των ομάδων στην Super League 2, τονίζοντας αν αν είναι πάνω από 30 θα υπάρξουν προσφυγές.

Αναλυτικά ο Παπαδημητρίου μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ανέφερε τα εξής: «

Για τις συναντήσεις της αντιπροσωπείας της Super League 2 με Αυγενάκη και Σταϊκούρα: «Δεν προκύπτει ότι θα πάρουμε χρήματα για την περίοδο 2021 – 2022. Μας είπαν ότι η εκκαθάριση θα γίνει στο τέλος του 2022 και θα μοιραστούν στις αρχές του 2023 περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ. Και ο Σταϊκούρας μας είπε ότι ίδια. Ότι θα δοθούν το 2023 και για την κατανομή του θ’ αποφασίσει το υφυπουργείο αθλητισμού. Μας είπαν ότι τα χρήματα που ήταν να σας δώσουμε για το 2022 σας τα δώσαμε και δεν σας χρωστάμε κάτι. Οι 30 ομάδες θα μοιραστούμε περίπου από 100.000 ευρώ η ομάδα. Αν και δεν ξέρω αν και οι 30 ομάδες πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Οι λύσεις που μπορούν να βρεθούν είναι ή το υπουργείο να μας δώσει προκαταβολή ή να μας δώσει έναντι, αλλά το βλέπω δύσκολο να γίνει».

Για το τί αποφάσεις θα ληφθούν σε περίπτωση που δε βρεθεί λύση και δεν κλείσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες: «Δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι ομάδες. Έχουν υποχρεώσεις από πέρυσι. Όλοι συμφωνούν να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Όχι για να εκβιάσουμε, αλλά επειδή είμαστε χρεωμένοι. Είμαστε όλοι την ίδια γραμμή».

Για το ενδεχόμενο η ΕΠΟ να ζητήσει ν’ ανέβουν από τη Γ’ Εθνική περισσότερες από τέσσερις ομάδες: «Δεν δεχόμαστε οι ομάδες να είναι πάνω από 30. Υπάρχει υπουργική απόφαση. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα προσφύγουμε. Πιστεύω όμως ότι ο αριθμός των ομάδων θα μειωθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα