Κλάους Αθανασιάδης-Μπρους: Ενδιαφέρον από Προοδευτική

Κλάους Αθανασιάδης-Μπρους: Ενδιαφέρον από Προοδευτική

Κλάους Αθανασιάδης-Μπρους: Ενδιαφέρον από Προοδευτική

bet365

Η Προοδευτική συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της για την επόμενη σεζόν. Ο Κλάους Αθανασιάδης είναι σε συζητήσεις με τους «βυσσινί», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Άλμπερτ Μπρους.

Μετά τη μεταγραφή του Νίκου Γιαννιτσάνη και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κυριαζή, η Προοδευτική είναι σε συζητήσεις με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Πρόκειται για το «μπαμ» που ψάχνει η διοίκηση του Αντώνη Αραβαντινού, μετά την επιστροφή της ομάδας του Κορυδαλλού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 33χρονος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 25 ματς, 5 γκολ και 2 ασίστ.

Φυσικά έχει γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ με 295 συμμετοχές, 107 γκολ και 36 ασίστ. Επίσης έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα (28 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ), Πανσερραϊκό (26 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ), Απόλλων Λάρισας (24 ματς, 4 γκολ) και Μακάμπι Χάιφα (18 ματς, 1 γκολ).

Ωστόσο, παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν άλλον έναν επιθετικό κι ένα εξτρέμ με εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, άλλο ένα «δυνατό» όνομα παίζει δυνατά για τον άξονα με τον Άλμπερτ Μπρους να είναι ο μεγάλος στόχος για την ενίσχυση του κέντρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο 28χρονος Γκανέζος χαφ, πέρυσι ήταν στον Ερμή Αραδίπου στην Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει για τον Εργοτέλη (55 ματς/1 γκολ), Παναχαϊκή (19 ματς/1 γκολ) και Παναιγιάλειο (21 ματς/1 ασίστ)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα