Ηρακλής: «Πρώτη» της σεζόν για τον «Γηραιό» με καυτή ατμόσφαιρα! (vid)

Ηρακλής: «Πρώτη» της σεζόν για τον «Γηραιό» με καυτή ατμόσφαιρα! (vid)

Newsroom
Ηρακλής: «Πρώτη» της σεζόν για τον «Γηραιό» με καυτή ατμόσφαιρα! (vid)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση για την αγωνιστική σεζόν 2022-23, με τους οπαδούς των «κυανόλευκων» να δημιουργούν μια φαντασγμαγορική ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Σήμερα Δευτέρα 25/7 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας η πρώτη προπόνηση του Ηρακλή για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην κατηγορία Superleague 2. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ, το παρόν έδωσαν και αρκετοί φίλοι του «Γηραιού» που δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως σημειώνει η ανάρτηση της ΠΑΕ:

«Η σεζόν ξεκίνησε σήμερα για τον Ηρακλή για την σεζόν 2022-23.Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας που θέλησαν να δώσουν την στήριξη τους και δίνοντας κυανόλευκο χρώμα στην προπόνηση.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν ο Νταμιάν Σίλβα και ο Ντένζελ Γιουπιτάνα που θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη και οι Πανάγου- Μπαλικτσης που είχαν ειδική άδεια.

Πριν την έναρξη της προπόνησης τηρήθηκε ενος λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Ατματζίδη, ενω πλέον η αίθουσα συνεδριάσεων στην Μίκρα θα έχει το όνομα του”.

Όσο για τον κόσμο, ήταν εκεί, γεμάτος ενθουσιασμό, βάζοντας “φωτιά” με το οπαδικό πάθος του».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης σημείωσε:

«Ξεκίνησε η σεζόν για τον Ηρακλή και αποτελεί μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας.

Σίγουρα θα έχουν διαφορετικούς στόχους , υψηλότερους, έχοντας κρατήσει την περσινή δουλειά και έχοντας πλέον περισσότερη εμπειρία. Με την παρουσία νέων παιδιών θα ενισχύσουμε την ομάδα,ώστε να διεκδικήσουμε έναν στόχο που είναι δύσκολος, αλλά με συσπείρωση και προσπάθεια μπορούμε να το καταφέρουμε.

Ο κόσμος αλλα και εμείς έχουμε βάλει μεγαλύτερους στόχους και αυτό δεν αποτελεί πίεση, αλλά χαρά μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα