Νταβέλης: «Η πορεία για την αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε»

Νταβέλης: «Η πορεία για την αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε»

Newsroom
Νταβέλης: «Η πορεία για την αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε»

bet365

Ο Αχιλλέας Νταβέλης ενόψει της διοικητικής αλλαγής της ΑΕΛ έστειλε ένα ενωτικό μήνυμα για την αναγέννηση της ομάδας.

Στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη αναμένεται να περάσει η ΑΕΛ, κάτι που είχε τονίσει πρόσφατα και σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Νταβέλης λίγο πριν αναλάβει τους βυσσινί έστειλε ένα ενωτικό μήνυμα:

«Φίλες & Φίλοι,

Εν αναμονή της αποψινής διοικητικής αλλαγής στην αγαπημένη μας ΑΕΛ, έχουμε άπαντες ηθικό χρέος να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση της ηγεσίας και να σεβαστούμε την ιστορική παρακαταθήκη της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας.
Στην έννοια λοιπόν της ιστορικής παρακαταθήκης, μεταξύ άλλων, οφείλουμε να αποδώσουμε αναλόγως και θεσμικά την εύφημο μνεία, στο πρόσωπο του εκάστοτε απερχόμενου προέδρου.

Από απόψε το βράδυ ο Αλέξης Κούγιας, θα συγκαταλέγεται μεταξύ των προέδρων που διαχειρίστηκαν για χρόνια την ομάδα, αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα της και αν μη τι άλλο, τηρώντας τον λόγο του διασφάλισε την επιστροφή της σε λαρισινά χέρια.

Και επειδή από τις 6/7/2022 όλοι εμείς κρινόμαστε εκ νέου, επουδενί οι προσωπικές μας απόψεις δεν νοείται να αμαυρώσουν αυτή την ιστορική αλλαγή σελίδας.

Όσοι αδυνατούν να κατανοήσουν το παρόν μήνυμα, μόνο δεινά θα μπορούσαν να επιφέρουν στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια για την ΑΕΛ που τώρα ξεκινά.
Δεν έχουμε το δικαίωμα να αναφερόμαστε στην ένδοξη ιστορία της θρυλικής ομάδας μας, όταν μέρος αυτής δεν το σεβόμαστε. Είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο πράγμα ο σεβασμός στους θεσμούς.
ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η ΑΕΛ δεν προκύπτει από παρθενογένεση, ούτε έχει έτος ίδρυσης το 2015. Όλοι οι Πρόεδροι που την υπηρέτησαν, λιγότερο ή περισσότερο, την τίμησαν με την υπογραφή και τη συμβολή τους.

Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ας τιμήσουμε όπως αρμόζει στη κουλτούρα μας τους φιλοξενούμενούς μας.

Η μεγάλη πορεία για την Αναγέννηση της ΑΕΛ μόλις ξεκίνησε».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα