Πολέτο: «Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου και τον κόσμο»

Newsroom
 Πολέτο: «Το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου και τον κόσμο»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού σχολίασε πως οι «πράσινοι» άξιζαν να ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία.

Εκ των πρωταγωνιστών του Λεβαδειακού στα δύο μπαράζ με τη Βέροια ήταν ο Πολέτο, καθώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν ο σκόρερ των Βοιωτών στο παιχνίδι της Ημαθίας. Οι «πράσινοι» πήραν το «εισιτήριο» της ανόδου και εκείνος σχολίασε στην ΕΡΤ πως «είναι το καλύτερο συναίσθημα για μένα, δουλεύαμε σκληρά 11 μήνες και τώρα έχουμε τον τίτλο στα χέρια μας, εγώ προσωπικά είμαι και μακριά απ' την οικογένειά μου και πιστεύω το αξίζαμε και με το παραπάνω. Σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν είναι μόνο δικό μου γκολ, είναι των συμπαικτών μου, του προπονητικού επιτελείου και όλων των οπαδών, ήταν ομαδική δουλειά».


Για το αν θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα είπε πως «πρώτα θέλω να χαρώ και να γιορτάσω το πρωτάθλημα και μετά θα συζητήσω με την διοίκηση για το αν θα βρίσκομαι του χρόνου στην Λιβαδειά. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην οικογένεια μου και τον κόσμο του Λεβαδειακού».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα