Ο Ηρακλής θα αδερφοποιηθεί με την ισπανική Χέρκουλες

Ο Ηρακλής θα αδερφοποιηθεί με την ισπανική Χέρκουλες

Newsroom
 Ο Ηρακλής θα αδερφοποιηθεί με την ισπανική Χέρκουλες

bet365

Ο «Γηραιός» θέλει να συσφίξει τις σχέσεις του με όλες τις ομάδες της Ευρώπης που έχουν το όνομα του Ημίθεου της ελληνικής μυθολογίας.

Σε αδερφοποίηση με την ισπανική Χέρκουλες που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας της θα προχωρήσει ο Ηρακλής, όπως ανακοίνωσε σχετικά. Στόχος των Θεσσαλονικιών είναι η στενή συνεργασία με την ομάδα του Αλικάντε που φέρει το ίδιο με εκείνον όνομα, όπως και με άλλες σε διάφορα κράτη της Ευρώπης που επίσης ονομάζονται «Ηρακλής».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πρόσκληση από τον Ηρακλή Αλικάντε (Hercules C.F) προκειμένου ο Ηρακλής να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ισπανικής ομάδας κατέφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ.


Στόχος αποτελεί να υπάρξει αδελφοποίηση των δυο ομάδων και παράλληλα να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα όπως: Φιλικές αναμετρήσεις, συνεργασία στις ακαδημίες κ.α.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων προκειμένου να οριοθετήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας.

Υπάρχει η σκέψη αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και με άλλες ομάδες που ονομάζονται Ηρακλής όπως η Χέρκουλες στην Ολλανδία, JS Hercules στην Φιλανδία και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα