Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β' έφτασε τις τέσσερις νίκες στη σειρά

Newsroom
Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β' έφτασε τις τέσσερις νίκες στη σειρά

bet365

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν βαθμό / βαθμούς στην κατηγορία της Super League 2 μετά και το 0-1 με τη Νίκη Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Β' προέρχεται από ένα διάστημα με πέντε ματς χωρίς ήττα και τρεις νίκες στη σειρά. Αυτή τη φορά βρέθηκε απέναντι στη Νίκη Βόλου και παρέμεινε αήττητος για άλλη μία αγωνιστική στη Super League 2. Πήρε τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας χάρις στο πέναλτι του Βοϊλη στο 55ο λεπτό. Εκτός αυτού στο 60' ο Ολυμπιακός Β' είχε δοκάρι με σουτ του Πινακά.

Η Νίκη Βόλου βέβαια είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Κουσκουνά στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλεψε για την ισοφάριση ενώ ζήτησε και ένα πέναλτι στη διάρκεια του ματς. Ήταν για την ομάδα του Ολυμπιακού Β' η τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρονικά ματς στον Ολυμπιακό Β' είναι:

  • Με Θεσπρωτό εντός: 4-0
  • Με Καβάλα εκτός: 0-0
  • Με Αλμωπό εντός: 2-1
  • Με Απόλλωνα Πόντου εντός: 2-0
  • Με Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός: νίκη με 1-0
  • Με Νίκη Βόλου εκτός: νίκη με 1-0

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Κάσσος, Αθανασίου (85′ Ροχάνο), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Παναγιωτίδης (65′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Κυριακίδης (65′ Γκαρσία), Βλαχομήτρος (65′ Βασιλείου), Κουσκουνάς

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Καρμπόβνικ, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Σουρλής, Πινακάς (80′ Ντόη)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα