Καλαμάτα: Προς επιστροφή ο Σάκης Τσιώλης 17 χρόνια μετά

Καλαμάτα: Προς επιστροφή ο Σάκης Τσιώλης 17 χρόνια μετά

Newsroom
Καλαμάτα: Προς επιστροφή ο Σάκης Τσιώλης 17 χρόνια μετά

bet365

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον μεγαλομέτοχο της Καλαμάτας, Γιώργο Πρασσά, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Τη σεζόν 2004-2005 ο Σάκης Τσιώλης εργάστηκε στην Καλαμάτα ως προπονητής, στη Β' Εθνική (δέκα νίκες, έξι ισοπαλίες, οκτώ ήττες). Ύστερα από 17 χρόνια, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Μαύρη Θύελλα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 παραδέχτηκε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Πρασσά: «Έγινε μια κρούση από τον μεγαλομέτοχο, από την Αμερική, από τον κ. Πρασά, ο οποίος μου είπε ότι ο κόσμος σε ένα γκάλοπ που έγινε, όλοι θέλουν να επιστρέψω πίσω μετά από 18 χρόνια. Μου άρεσε αυτό που άκουσα, μου άρεσε το πλάνο που έχει και περιμένω να έρθει από την Αμερική. Προφορικά έγινε μια συμφωνία, αλλά περιμένω να έρθει για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Γιατί όχι όμως να γυρίσω σε μια οργανωμένη ομάδα, με γήπεδο, καλό ρόστερ και κόσμο».

Τελευταία ομάδα του 63χρονου προπονητή ήταν η Παναχαϊκή τη σεζόν 2018-2019. Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ναυπακτιακό, Πρέβεζα, Πατραϊκό, Ιωνικό, Λεβαδειακό, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Αρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, ΑΕΛ και Κέρκυρα.

Η Καλαμάτα συμμετέχει στον Νότιο όμιλο της Super League 2 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από Λεβαδειακό και Καλλιθέα.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα