Ιμπαγάσα: «Χαρούμενος για τη νίκη, δεν μας δόθηκαν δύο παραβάσεις για πέναλτι»

Newsroom
Ιμπαγάσα: «Χαρούμενος για τη νίκη, δεν μας δόθηκαν δύο παραβάσεις για πέναλτι»

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Β', Αριέλ Ιμπαγάσα, στάθηκε τόσο στη νίκη με τον Αλμωπό Αριδαίας όσο και στη διαιτησία.

Ο Ιμπαγάσα σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για τη νίκη, καθώς έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, όσο και για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Είχαμε τον έλεγχο καθ’'όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μία μεγαλύτερη, σε έκταση, νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ δύο προσπάθειές μας για γκολ σταμάτησαν στο δοκάρι. Αντίθετα, οι αντίπαλοί μας πέτυχαν ένα γκολ, είχαν και ένα χαμένο πέναλτι.

Θα μπορούσαμε και εμείς να βρεθούμε δύο φορές στην άσπρη βούλα, αλλά δεν δόθηκαν οι παραβάσεις. Στο τέλος μου αφήνει μία πικρή γεύση, αφού το τελικό 2-1 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε γιατί σε τρεις ημέρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό που αγωνιστήκαμε σήμερα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα