Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού Β' στο πρωτάθλημα μετά τον Φεβρουάριο (vids)

Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού Β' στο πρωτάθλημα μετά τον Φεβρουάριο (vids)

Newsroom
Πρώτη νίκη του Ολυμπιακού Β' στο πρωτάθλημα μετά τον Φεβρουάριο (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 3-0 με τον Πιερικό στο γήπεδό του με τον Τζολάκη να αποκρούει πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός Β' βρήκε γκολ από τον Μαρίνο στο 19' με σουτ, τον Κωστή στο 50' με σουτ και στο 91' με τον Αλγκασίμ Μπα επίσης με σουτ. Ο Τζολάκης έβγαλε πέναλτι του Χαρτσιά στο 21ο λεπτό με τα πόδια και το 3-0 ήρθε για τους Πειραιώτες. Είναι η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού Β' στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 μετά τις 16 Φλεβάρη με το 2-0 με τα Τρίκαλα εντός.

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα γενικότερα μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και το έδειξαν από τα πρώτα λεπτά. Στο 6’ η διπλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Πινακά και το χαμένο τετ α τετ του Βοΐλη δεν έφερε γκολ ενώ δύο λεπτά μετά, ο Κίτσος έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά το πλασέ του Μαρίνου έφυγε ελάχιστα έξω. Ο Ολυμπιακός Β' πίεζε πολύ τον αντίπαλό του από τις πτέρυγες με τα ανεβάσματα των Κίτσου και Καρμπόβνικ με το σουτ του Ξενιτίδη και την κεφαλιά του Βοΐλη στο 14’ και στο 15’ αντίστοιχα να σταματούν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σκορ άνοιξε στο 19’ μετά το δυνατό σουτ του Μπαγκαλιάνη και το «ριμπάουντ» του Μαρίνου που αφού ντρίπλαρε τον Τζήμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 21' ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι ωστόσο ο Τζολάκης απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Χαρτσιά κρατώντας το 1-0. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε τα αντανακλαστικά και στο 32’ όταν βγήκε νικητής στο τετ α τετ με τον Ζαφειράκη.

Και στο δεύτερο μισό του ματς ο Ολυμιακός Β' πίεσε πολύ. Δύο λεπτά μετά τη σέντρα ο Πινακάς τροφοδότησε τον Βοΐλη που πλάσαρε άουτ, παρόλα αυτά το 2-0 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Ο Κίτσος έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από αριστερά, ο Τζήμας δεν έδιωξε καλά και ο Κωστή σε κενό ουσιαστικά τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι «Ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες με Μαρίνο, Ξενιτίδη και Κωστή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλγκασίμ Μπα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά την όμορφη σέντρα του Μαρίνου από αριστερά.

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ (76′ Ντόι), Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (46′ Κωστή), Μαρίνος, Βοΐλης (76′ Αποστολόπουλος), Κίτσος, Σουρλής (10′ λ.τ Νταμπό) και Πινακάς (69′ Μπα).

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης (78′ Ζούρκος), Παντελιάδης, Κριμιτζάς, Ίτσιος (46′ Σουντάρ), Χαρτσιάς (72′ Εμπουέλε), Μπουόλι, Ζαφειράκης (46′ Μηλιώτης), Κουκόλης, Β. Παπαδόπουλος και Τόσκας.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα