Αιγάλεω: Συνάντηση Παλτόγλου - Κλάτενμπεργκ

Αιγάλεω: Συνάντηση Παλτόγλου - Κλάτενμπεργκ

Newsroom
Αιγάλεω: Συνάντηση Παλτόγλου - Κλάτενμπεργκ

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, θα συναντήσει την Τρίτη (5/3) τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή τη διαιτησία του Κουκούλα στον αγώνα εναντίον της Επισκοπής.

Το Αιγάλεω ενημέρωσε πως την Τρίτη (5/3) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Άρη Παλτόγλου, με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι την Τρίτη 05 Απριλίου ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης Παλτόγλου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χρήστο Αποστολίδη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Αφορμή της συνάντησης η διαιτησία και τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο αγώνα του Σαββάτου με την Επισκοπή, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον κ.Κουκούλα. Στον Άγγλο αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ θα παραδοθεί video με στιγμιότυπα, τόσο από το παιχνίδι με την Κρητική ομάδα, όσο και από προηγούμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, όπου το Αιγάλεω έχει αντιμετωπίσει εις βάρος του διαιτησίες».

Το Αιγάλεω - Επισκοπή ολοκληρώθηκε το Σάββατο (26/3) στο 1-1, για την 26η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα