ΠΑΟΚ Β’ – Θεσπρωτός 0-0: Προσπάθησαν αλλά έμειναν στο μηδέν (pics)

ΠΑΟΚ Β’ – Θεσπρωτός 0-0: Προσπάθησαν αλλά έμειναν στο μηδέν (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν βρήκαν δίχτυα και έμειναν στο μηδέν (0-0) απέναντι στον Θεσπρωτό του Χουάν Ρότσα.

Στο γήπεδο της Ευκαρπίας ο ΠΑΟΚ Β υποδέχθηκε τον Θεσπρωτό για της 26η αγωνιστική της Betsson Superleague 2.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως στο πολύ καλό διάστημα (20’-45’) τους στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Γιώργος Κούτσιας βρέθηκε τρεις φορές (19’, 27’, 41’) φάτσα με το γκολ, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κινάλη, ο οποίος κράτησε το μηδέν και στο πλασέ του Τζίμα.

Με κορυφαίο του γηπέδου τον Καλουτσικίδη ο «Δικέφαλος» προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης και στο δεύτερο μέρος, όμως ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού είχε απαντήσεις στις δύο προσπάθειες του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη, θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω αν στο 69ο λεπτό το σουτ του Σαραντίδη μέσα από την περιοχή δεν κατέληγε άουτ.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γρόσδης (62’ Γιαξής), Σαλαμούρας, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας (67’ Κουλούρης), Κούτσιας (67’ Γκορντεζιάνι).

Θεσπρωτός (Χουάν Ρότσα): Κινάλης, Ντ' Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας, Ραμίρες, Σαραντίδης, Κωνσταντίνου, Πατσέκο (66’ Ρομέρο), Γεωργούσης.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Χουάν Ρότσα τα είπαν για λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, σ’ ένα ωραίο στιγμιότυπο ανάμεσα στους δύο προπονητές.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα