Το πανόραμα της Super League 2, Βόρειος Ομιλος: Πέρασε από Καβάλα και ανέβηκε τετράδα η Νίκη Βόλου

Newsroom
Το πανόραμα της Super League 2, Βόρειος Ομιλος: Πέρασε από Καβάλα και ανέβηκε τετράδα η Νίκη Βόλου

bet365

Μεγάλη νίκη για τη Νίκη Βόλου στην Καβάλα. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν των «αργοναυτών» με 2-0 και ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλα παιχνίδια και αυτή την Κυριακή στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Μεγάλα κυρίως όσον αφορά την μάχη του υποβιβασμού, καθώς ναι μεν η Νίκη Βόλου επικράτησε της Καβάλας με 2-0, ανεβαίνοντας τετράδα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να προλάβει την πρώτη θέση.

Έτσι το βάρος έπεσε στην μάχη της σωτηρίας, εκεί όπου ο Πιερικός ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, επικρατώντας με 3-0 των Τρικάλων, τα οποία έπεσαν στην προτελευταία θέση.

Καβάλα - Νίκη Βόλου 0-2

Σκόρερ: 68′ Τσουκαλάς, 87′ Πάνος

Πέρασε «αέρας» από την Καβάλα και πάτησε τετράδα η Νίκη Βόλου. Μετά την άνετη επικράτηση κόντρα στον Θεσπρωτό, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-0 εκτός έδρας επί της ουραγού και ζευγάρωσε τα τρίποντα που στην έστειλαν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 68΄ο Τσουκαλάς, με τον Πάνο να κλειδώνει τη νίκη στο 88΄και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Στίκας, Αρμάλας, Μπελεβώνης, Σπάσιτς, Ρέτσος, Θωμαΐδης, Αμούρ (46′ Μουσίγια), Αλίμι (46′ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε (68′ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα, Βασιλείου, Κουσκουνάς (68′ Ροχάνο)

Πιερικός - Τρίκαλα 3-0

Σκόρερ: 26′ Β. Παπαδόπουλος, 52′ Κανούλας, 88′ Καρανάτσιος

Νίκη παραμονής για τον Πιερικό απέναντι στα Τρίκαλα, με την ομάδα από την Κατερίνη να επικρατεί 3-0 και να απομακρύνεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 26΄ο Παπαδόπουλος, με τον Πιερικό να πετυχαίνει ακόμα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη. Αρχικά ο Κανούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 52' και ο Καρανάτσιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 88΄, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (46′ Τόσκας), Γιαλαμίδης, Χαντζάρας, Κριμιτζάς, Β. Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης, Ντίνας, Κανούλας.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Ντιαλόσι, Περλιέσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης (46′ Χειρίτραντας), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Μυλόπουλος (46′ Μανίσογλου), Νιάρος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (62′ Γκατιέρ)

Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Σκόρερ: 90+6΄ Πατσέκο - 45′ Βερνάρδος

Βαθμός στο... παρά ένα για τον Θεσπρωτό, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο 90+6΄και τον κράτησε στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Παρά το προβάδισμα που απέκτησε η ομάδα της Μαγνησίας στο 45΄, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, στιγμές πριν από το τελικό σφύριγμα. «Δράστης» για την ομάδα από την Ηγουμενίτσα ο Πατσέκο που παραβίασε την εστία του Ξενοδόχοβ την ύστατη στιγμή και χάρισε τον βαθμό στον (10ο βαθμολογικά) Θεσπρωτό.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Βαλιέντε, Βασιλάκης, Γώγος, Ρομέρο (46′ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας, Γεωργούσης (46′ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ντιαμπί, Κόλα, Ξύδας (52′ Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Σιαφά

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 1-1

Σκόρερ: 25′ Ελλέ – 22′ Σταματής

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν οι δύο Απόλλωνες του Πόντου και της Λάρισας στην Καλαμαριά. Ένα 1-1 που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, με τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να έχουν από 23 βαθμούς και να μην ξεφεύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πάντα στην αναμέτρηση αυτή κρίθηκαν σε 3 λεπτά. Αρχικά στο 22' οι Λαρισαίοι προηγήθηκαν με τον Σταματή και στο 25' οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον Ελλέ. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 83' λόγω αποβολής του Σουντουρά, αλλά δεν τους στοίχισε.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (79′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Κουακού (90′ Φράγκος), Αμαραντίδης, Ελλέ.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Τιμπουέ (81′ Καραμόκο), Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1

Σκόρερ: 36′ Πατράλης – 68′ Κανίς

Με τον Ηρακλή να έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του, αλλά να μην κοιτάζει και πρωτιά, ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό έδειχνε να έχει ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους με το 1-1 να τους ρίχνει στην 14η θέση (κάτω από την ζώνη της σωτηρίας) με 21 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν 34. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πατράλη στο 36' και ο Κανίς ισοφάρισε στο 68'.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πανάγου, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Κάκκο, Τομάς, Τότσκα, Άλεξιτς.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσικάς, Ζέρης, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μέσσι, Μαρκιόνι, Κόντσι, Στίνα, Κεφαλάς, Ανάκογλου, Κανίς.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-3

Βέροια-Ολυμπιακός Β' 1-0

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β' 17:00

Καβάλα-Νίκη Βόλου 0-2

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Πιερικός-Τρίκαλα 3-0

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 1-1

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βέροια 58 (24 ματς)

---------------------------------------------------

2. ΑΕΛ 50 (23 ματς)

3. Αναγέννηση Καρδίτσας 44 (23 ματς)

4. Νίκη Βόλου 38 (24 ματς)

5. Ξάνθη 36 (22 ματς)

6. Ηρακλής 34 (24 ματς)

7. ΠΑΟΚ Β 32 (22 ματς)

8. Αλμωπός Αριδαίας 31 (23 ματς)

9. Ολυμπιακός Β' 29 (23 ματς)

10. Θεσπρωτός 25 (23 ματς)

11. Απόλλων Λάρισας 23 (23 ματς)

12. Απόλλων Πόντου 23 (23 ματς)

13. Πιερικός 22 (22 ματς)

--------------------------------------------------

14. Πανσερραϊκός 21 (23 ματς)

15. Ολυμπιακός Βόλου 20 (22 ματς)

16. Τρίκαλα 20 (24 ματς)

17. Καβάλα 16 (22 ματς)

*Η 1η θέση οδηγεί σε διπλό μπαράζ με τον 1ο του άλλου ομίλου και ο νικητής του θα προβιβαστεί στην πρώτη κατηγορία, ενώ ο χαμένος θα δώσει νέο διπλό μπαράζ με τον 13ο της παραπάνω κατηγορίας και θα διεκδικήσει μέσω αυτού τον προβιβασμό του.

*Οι Β' ομάδες δεν προβιβάζονται και δεν υποβιβάζονται. Εάν βρεθούν σε αντίστοιχες θέσεις θα αντικατασταθούν από την αμέσως παρακάτω ή παραπάνω ομάδα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα