Λεβαδειακός - Ζάκυνθος 4-0: Άνετο απόγευμα για τους Βοιωτούς

Newsroom
Λεβαδειακός - Ζάκυνθος 4-0: Άνετο απόγευμα για τους Βοιωτούς

bet365

Εύκολο απόγευμα για τον πρωτοπόρο του Νοτίου ομίλου της Super League 2 Λεβαδειακό, ο οποίος επικράτησε άνετα με 4-0 επί της ουραγού Ζακύνθου.

Περίπατος για τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, ο οποίος δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην ουραγό Ζάκυνθο, επικρατώντας με 4-0.

Οι Βοιωτοί επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και προπορεύονται σταθερά στη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου, περιμένοντας πλέον τα αποτελέσματα της Καλαμάτας και της Καλλιθέας που τους ακολουθούν.

Μέχρι το 24' κράτησε ουσιαστικά η ομάδα της Ζακύνθου, λεπτό κατά το οποίο ο Μυτίδης με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό, για να έρθει στο 33' ο Πολέτο και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Βοιωτοί απλοποίησαν τα πράγματα με τον Τζημόπουλο στο 51' να κάνει το 3-0 και τρία λεπτά αργότερα τον Πολέτο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να διαμορφώνει το 4-0. Έπειτα οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι παίρνοντας μια εύκολη νίκη.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος (57′ Λιάγκας), Τσάπρας, Μπαχανάκ, Νίκας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Κονέ, Πολέττο (57′ Βρακάς), Νίλι, Μυτίδης

Ζάκυνθος (Νόλης): Μέντες, Νικολακόπουλος, Καραμί, Κιτόκο, Κoναγκάγια, Οντόνε, Σοάρες, Σπίρι, Τσιμέλι, Κούνια, Ντάσης

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα