Ευγενίου: «Ήταν λάθος μου, παρεκτράπηκα, αλλά δεν είμαι αντιΠΑΟΚτσης»

Newsroom
Ευγενίου: «Ήταν λάθος μου, παρεκτράπηκα, αλλά δεν είμαι αντιΠΑΟΚτσης»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου αναφέρθηκε στο επεισόδιο που υπήρξε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β', αναφέροντας πως ήταν λάθος του τα όσα έγιναν και πως παρεκτράπηκε, ξεκαθαρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιΠΑΟΚτσής.

Αναλυτικά ο Στράτος Ευγενίου μιλώντας στο Metropolis 95.5 για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Ηρακλής με τον ΠΑΟΚ Β' ανέφερε τα εξής: «Εγώ δεν αρνήθηκα ότι το είπα αλλά το έκανα σε συγκεκριμένα άτομα που πήγαν να μου επιτεθούν. Παρεκτράπηκα, αλλά αυτοί που είχαν την ευθιξία να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έπρεπε να μαζέψουν αυτούς που πήγαν να μου επιτεθούν.

Ήμουν με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δίπλα-δίπλα. Δεν είπα τίποτα. Απλά είπα κάτι στον διαιτητή στο ημίχρονο για μια κίτρινη κάρτα. Όλα ξεκίνησαν από εκεί και μου επιτέθηκαν. Ήταν λάθος που αυτοί οι άνθρωποι ήταν δίπλα μας. Δεν στράφηκα εναντίον του ΠΑΟΚ. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν αν έχω αισθήματα για αυτή την ομάδα. Δεν είμαι ΠΑΟΚ, αλλά ούτε αντιΠΑΟΚτσης.

Κάποιοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δημοσιογράφοι. Όταν είσαι δημοσιογράφος πρέπει να φιλτράρεις πολλά προτού βγάλεις προς τα έξω και να μην τα παρουσιάζει όπως θέλει αυτός. Ποτέ δεν είπα πως ήμουν σωστός έτσι όπως μίλησα. Δε θα δικαιολογήσω αυτό που είπα. Ήταν λάθος μου, παρεκτράπηκα. Δεν έκανα κάποια κίνηση κατά του επίσημου ΠΑΟΚ».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα