ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής 0-0: «Νταμπλ» στις λευκές ισοπαλίες (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής 0-0: «Νταμπλ» στις λευκές ισοπαλίες (vid)

bet365

Για δεύτερη φορά στη σεζόν ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία, στο ματς για την 20η αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Superleague 2.

Στο μηδέν έπειτα από 180 λεπτά στη φετινή σεζόν έμειναν ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής. Μετά το 0-0 του πρώτου γύρου στο «Καυταντζόγλειο», οι δύο ομάδες παραχώρησαν νέα λευκή ισοπαλία αυτή τη φορά με γηπεδούχο τον Δικέφαλο του Βορρά, σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Η πιο αξιοσημείωτη ευκαιρία ανήκε στον Γηραιό, όταν στο 51' κέρδισε έμμεσο μετά την αντικανονική επαφή του κίπερ Ταλιχαμνίδη με τα χέρια από το γύρισμα του αμυντικού. Η εκτέλεση, όμως, από το ύψος της μικρής περιοχής κατέληξε στο τοίχος κι έτσι παρέμεινε το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, λοιπόν, διατήρησε έτσι το αήττητο σερί που τρέχει από τις 19 Δεκεμβρίου και το διεύρυνε στα εννέα παιχνίδια (!), με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Ίδια παρέμεινε η κατάσταση και στη βαθμολογία, καθώς οι Κυανόλευκοι συνεχίζουν από την 8η θέση και το -1 από τον ΠΑΟΚ Β’, με 25 έναντι 26 βαθμών αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (46′ Γιαξής), Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (80′ Γκορντεζιάνι), Φασίδης (46′ Κούτσιας), Τάχατος, Τζίμας (78′ Σμυρλής), Πανίδης (46′ Τσαούσης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Παπαστεριανός, Πηλιός, Πατράλης, Τόσκα (73′ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο, Κάκκος, Τομάς, Μπαστακός (61′ Άλεξιτς).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα