Η Ζάκυνθος έχασε με 0-3 στα χαρτιά το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Newsroom
Η Ζάκυνθος έχασε με 0-3 στα χαρτιά το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη

bet365

Η Ζάκυνθος τιμωρήθηκε με απώλεια του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη (ο οποίος δεν είχε διεξαχθεί) με 0-3 όπως ανακοινώθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Ζακύνθου με τον Αστέρα Βλαχιώτη για τον Νότιο όμιλο της Super League 2 δεν είχε διεξαχθεί καθώς η ομάδα των Ιονίων Νήσων είχε επικαλεστεί τις κακές καιρικές συνθήκες που δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει.

Η τύχη της αναμέτρησης θα κρινόταν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, το οποίο τελικά τιμώρησε τη Ζάκυνθο με ήττα 0-3 καθώς έκρινε ότι δεν υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας για την ακύρωση του ταξιδιού στη Σπάρτη.

Η Ζάκυνθος πάντως αναμένεται να ασκήσει έφεση την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με απώλεια του αγώνα της με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ με τέρματα 0-3 και χρηματικό πρόστιμο 4.000€ (μη τέλεση αγώνα 12.1.22).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 χρηματική ποινη 500€ (αγώνας 16.1.22 με ΠΑΕ Καραϊσκάκης)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα