Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη μετά από 237 ημέρες

Newsroom
Ολυμπιακός: Επιστροφή Φορτούνη μετά από 237 ημέρες

bet365

Η μεγάλη ώρα για τον Κώστα Φορτούνη έφτασε, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να βρίσκεται στην αποστολή της Β' ομάδας για το ματς με τα Τρίκαλα, επιστρέφοντας μετά από 237 ημέρες.

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Ιουνίου του 2021, όταν στο φιλικό με την Βολσφμπέργκερ όλοι στον Ολυμπιακό «πάγωσαν» βλέποντας τον Κώστα Φορτούνη να πέφτει στο χορτάρι. Δυστυχώς τα νέα από τους γιατρούς της ομάδας ήταν πολύ άσχημα, καθώς ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Μετά από 237 ημέρες, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν θα το κάνει με την πρώτη ομάδα, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Β' για το ματς με τα Τρίκαλα. Λογικά ο Φορτούνης θα πάρει και χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι αυτό και θα επιστρέψει σε επίσημο αγώνα μετά τις 22 Μαΐου του 2021 όταν είχε αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού Β' για τον αγώνα με τα Τρίκαλα αποτελούν οι: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Φορτούνης, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Καλογερόπουλος, Αλκαχτάνι, Μαυρουδής, Ντόι, Νίκας, Μαρίνος, Αλμασάρι, Νίκολιτς, Λιάτσος, Βοΐλης, Πινακάς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα