Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-1: Τον «πλήγωσε» ο Σέχου

Βασίλης Μπαλατσός
Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-1: Τον «πλήγωσε» ο Σέχου

bet365

O Παναθηναϊκός Β' γνώρισε την τρίτη του ήττα στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια στη Super League 2, καθώς το Αιγάλεω έφυγε με το «διπλό» από το «Απόστολος Νικολαΐδης» (0-1). Σκόρερ ο πρώην «πράσινος», Χρίστος Σέχου.

Το Αιγάλεω μετά από δύο διαδοχικά παιχνίδια (1-1 με Διαγόρα και ήττα με 2-1 από την Καλαμάτα) επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό Β' με 1-0 μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 Το σύνολο του Απόστολου Χαραλαμπίδη έφτασε τους 28 βαθμούς και άφησε το «τριφύλλι» στην 11η θέση με 18 πόντους. Η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ μετράει αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Το παιχνίδι έκρινε με το γκολ του στο 58ο λεπτό ο πρώην «πράσινος» Χρίστος Σέχου. Ο νεαρός σέντερ φορ, ο οποίος είχε γίνει επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό το 2017, είχε μείνει ελεύθερος στις 11 Ιανουαρίου, μετά από τη ρήξη του με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού Β'΄, Γιάννη Βονόρτα και υπέγρεψε στο Αιγάλεω στις 30 Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σερπεζής (75′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (85′ Καραμπάς), Κρυπαράκος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης (65′ Αλμπάνης), Μαρτίνης (75′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (85′ Ματσαδές).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Καλύβας, Σταματάκης (63′ Τριμμάτης), Τσιλιγκίρης (75′ Ανδρέου), Βλάχος, Αναστασίου (75′ λ.τ Παπουτσογιαννόπουλος), Παναγιώτου, Σέχου (63′ Λάσκαρης), Καθάριος (73′ Πιαστόπουλος), Αρναρέλλης, Δημητριάδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα