Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-1: Τον «πλήγωσε» ο Σέχου

Βασίλης Μπαλατσός
Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 0-1: Τον «πλήγωσε» ο Σέχου

bet365

O Παναθηναϊκός Β' γνώρισε την τρίτη του ήττα στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια στη Super League 2, καθώς το Αιγάλεω έφυγε με το «διπλό» από το «Απόστολος Νικολαΐδης» (0-1). Σκόρερ ο πρώην «πράσινος», Χρίστος Σέχου.

Το Αιγάλεω μετά από δύο διαδοχικά παιχνίδια (1-1 με Διαγόρα και ήττα με 2-1 από την Καλαμάτα) επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό Β' με 1-0 μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 Το σύνολο του Απόστολου Χαραλαμπίδη έφτασε τους 28 βαθμούς και άφησε το «τριφύλλι» στην 11η θέση με 18 πόντους. Η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ μετράει αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Το παιχνίδι έκρινε με το γκολ του στο 58ο λεπτό ο πρώην «πράσινος» Χρίστος Σέχου. Ο νεαρός σέντερ φορ, ο οποίος είχε γίνει επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό το 2017, είχε μείνει ελεύθερος στις 11 Ιανουαρίου, μετά από τη ρήξη του με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού Β'΄, Γιάννη Βονόρτα και υπέγρεψε στο Αιγάλεω στις 30 Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σερπεζής (75′ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου (85′ Καραμπάς), Κρυπαράκος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης (65′ Αλμπάνης), Μαρτίνης (75′ Κούτσιας), Τσιριγώτης, Ηλιάδης (85′ Ματσαδές).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Καλύβας, Σταματάκης (63′ Τριμμάτης), Τσιλιγκίρης (75′ Ανδρέου), Βλάχος, Αναστασίου (75′ λ.τ Παπουτσογιαννόπουλος), Παναγιώτου, Σέχου (63′ Λάσκαρης), Καθάριος (73′ Πιαστόπουλος), Αρναρέλλης, Δημητριάδης.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα