Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Σέχου

Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Σέχου

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Επίσημα τέλος ο Σέχου

bet365

Ο Χρήστος Σέχου αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα και από τη ρήξη με τον Γιάννη Βονόρτα με πρόσφατο επεισόδιο που σημειώθηκε στ' αποδυτήρια της ομάδας Β' του «τριφυλλιού».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που και επί εποχής Μπόλονι είχε απασχολήσει για άσχημο περιστατικό έχοντας καυγαδίσει με τον τότε συνεργάτη του Ρουμάνου κόουτς, έτσι και πριν από λίγο καιρό ζήτησε από τον Γιάννη Βονόρτα να φύγει από τ' αποδυτήρια για να λύσει ορισμένα ζητήματα με τους συμπαίκτες του.

Η συμπεριφορά του τον οδήγησε στην έξοδο από το «τριφύλλι» και οι τίτλοι τέλους έπεσαν το πρωί τηςΤρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χρίστο Σέχου.

Ο 22χρονος επιθετικός αναδείχθηκε στην ακαδημία του Τριφυλλιού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 και πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές στην πρώτη ομάδα, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Στην τρέχουσα περίοδο στελέχωνε τον Παναθηναϊκό Β.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα